LAMEL Make Up Long Lasting Gel LinerСтійкий гелевий олівець для губ
Тестуємо колір 408
Дівчата всім привіт, сьогодні поговоримо про наші улюблені олівці LAMEL.
Я раніше писала допис про кольори 404 та 405. Сьогодні отримала посилку з довгоочікуваним кольором 408. Його дуже багато блогерів рекомендували в тік тоці.
Перше враження - колір надзвичайно красивий, називається рожева слива. На руці виглядає дуже насичиним, трішки помаранчевим, що одразу мене засмутило.
У дівчат він виглядав нюдовим, трішки навіть темнішим, тепер я добре зрозуміла, що камера не передає той колір який є насправді. Це було моє велике розчарування, на губах на жаль колір виглядає помаранчевим. В мене світлий тон шкіри і з цим олівцем це виглядає жахливо. Спробувала нанесла більш темний тон на обличчя олівець виглядав трішки краще, але все ж таким помаранчевим. Я очікувала що він буде більш насиченим і більш яскравим, бо в назві слива, ще й рожева. Но не рожевого не сливового я не бачу. Не розумію чому на губах такий блідий.
Мій висновок такий що мені цей колір не підходить, можливо комусь подобається самі такі відтінки і цей олівець буде найкращим вибором. Відмічу що у всіх олівців відмінна стійкість, його навіть дуже важко стерти з руки. Мій фаворит залишаються 404 та 405.
Дівчата, а який номер олівця подобається саме вам і чи пробували ви саме 408 колір?
Коментарі (0)