Столярчук Юля

Молочко для тіла з алтея для чутливої шкіри .

Молочко для тіла з алтея для чутливої шкіри .

Коли почав закінчуватись наш улюблений Mustela я почала задумуватись про заміну на інший засіб , хочеться спробувати щось інше.

Але в більшості я сама таких рішень не приймаю а раджусь з нашим педіатром , яка завжди підкаже, порадить. Із всіх пропонованих засобів я зупинилась саме на ньому .

Так як виробник для мене знайомий і засоби люблю , і вони підійшли моїй булці.

І він в нас вже дксь 2 місяці і я готова поділитись своїми враженнями✨

  • ВОДА - один із основних компонентів рецептур більшості косметичних виробів: лосьйонів, шампунів, ополіскувачів, емульсій різних типів, зубних паст, еліксирів тощо. Забезпечує виробам необхідну основу, прозорість, в'язкість, концентрацію, колір, розчинник для частини інгредієнтів крему.
  • ОЛІЯ КОКОСОВА - тверда жирна олія з консистенцією вершкового, плавиться при температурі 20-28°С.
  • ОЛІЯ КУНЖУТНА (СЕЗАМОВА) - напіввисихаюча жирна олія, продукт пресування очищеного насіння кунжуту індійського (Sesamum indicum). Світло-жовта рідина, майже без запаху. Містить велику кількість олеїнової та лінолевої кислот, а також пальмітинову, стеаринову, тим самим сприяючи відновленню епідермального бар'єру
  • Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді.
  • СПИРТ ЕТИЛОВИЙ (РЕКТИФІКАТ) - прозора, безбарвна рідина з приємним запахом і смаком, що обпалює. Вибухонебезпечна та пожежонебезпечна. Одержують із крохмалю, цукру та інших вуглеводів. Використовується в косметиці та парфумерії як розчинник, у засобах догляду за шкірою як консервуюча, дезінфікуюча та підсушуюча добавка, для надання прозорості милам, для зниження температури замерзання виробів. Використовується як консервант, ефективний проти всіх видів мікроорганізмів залежно від концентрації та як дезінфектант (або антисептик).
  • ЦЕТЕАРИЛ ГЛЮКОЗИД- масляниста речовина, що отримується з кокосу та кукурудзи. Формує рідкокристалічні структури у присутності стеаринової кислоти або жирних спиртів. Використовується у засобах для догляду за шкірою. Може використовуватись у косметичних засобах «натурального» напряму.
  • Віск бджолиний - тверда дрібнозерниста досить тендітна маса з дрібнозернистим зламом від жовтувато-білого до темно-жовтого кольору з легким запахом меду, без смаку.
  • Гідровані кокогліцериди — це гідрогенізовані моно-, ди- та тригліцериди. Кокосові гліцериди отримують з кокосової олії. Кокосова олія є напівтвердою олією білого кольору. Використовується як пом'якшувач і загущувач в косметиці. Гліцериди використовуються для догляду за шкірою та волоссям. Він утворює шар на шкірі, не пропускає вологу та захищає її від зовнішнього середовища та її стану.
  • ОЛІЯ КАКАО - невисихаюча жирна олія, що міститься (до 55%) в бобах какао Theobroma сасао - вічнозелене тропічне дерево сімейства стеркулієві. Плоди жовтого, червоного або помаранчевого кольору містять 20-35 досить великого насіння, званого какао-бобами, з якого отримують какао-порошок і какао-масло.У складі олії присутні стеаринова, пальмітинова, олеїнова, лінолева кислоти. Багато вітамінами А, Е та 82 містять такі мікроелементи: залізо, мідь, магній. Чинить загоювальну і тонізуючу дію завдяки наявності у своєму складі метилксантину, кофеїну, танінів.
  • БУРАЧНИК ЛІКІВНИЙ (Borago offlcinalis L.) - огіркова трава, однорічна трав'яниста рослина сімейства бурачникових. Квітки містять рослинні слизи, ефірну олію; листя -аскорбінову, яблучну, лимонну кислоти, вітаміни, солі калію. Екстракт Б.Л. та екстракт насіння Б.л. мають пом'якшувальну, протизапальну, тонізуючу дію на шкіру, знімає роздратування, покращує обмінні процеси. ОЛІЯ БУРАЧНИКА ЛІКАРСЬКОГО (НАСІННЯ) - жирна рослинна олія, одержувана екстракцією з насіння бурачника лікарського Borago officinalis. Отримують шляхом пресування та подальшого очищення.
  • ОЛІЯ САФЛОРОВА - напіввисихаюча жирна олія, одержувана з насіння сафлору фарбувального (Carthamus tinctoria) - однорічного колючого напівчагарника, що культивується в сухих лісостепових районах. У насінні міститься 25-30% жирної олії. У косметичних засобах сафлорова олія може успішно замінювати мінеральну. Склад багато в чому залежить від технології одержання.
  • Неомилювана частина соняшникової олії. Це невелика частина олії, яка протистоїть омиленню, хімічній реакції, що відбувається під час виготовлення мила.вміст олеїнової кислоти може коливатися від 15 до 65%, лінолевої – від 20 до 75%. Має хороші зволожуючі, регенеруючі, пластифікуючі властивості. П.м., збагачене олеїновою кислотою, представляє особливий інтерес для косметики, оскільки стійкіше до окислення. Застосовують у засобах по догляду за шкірою, особливо жирною, як пережираюча добавка, в препаратах для волосся як плівкоутворювач.
  • Glyceryl Stearate SE виготовляється з рослинного гліцерину та стеаринової кислоти з невеликою кількістю стеарату натрію або стеарату калію як емульгуючого елемента.
  • Мигдальна олія - жирна олія, що не висихає, одержуване холодним пресуванням насіння мигдалю звичайного (Amygdalus communis). Безбарвна, іноді слабо-жовта рідина із приємним смаком. Містить майже 90% тріолеїну, близько 10% гліцериду ліноленової кислоти, фермент емульсин, вітамін В2, білкові речовини. Має хорошу пом'якшувальну і поживну дію. Під назвою «Мигдальна олія» включає масла, отримані холодним пресуванням з абрикосових і персикових кісточок.
  • АЛТЕЙ ЛІКАРСЬКИЙ (Althaea officinalis) - багаторічна рослина сімейства мальвових. У корінні А.л. містяться близько 35% слизу, 37% крохмалю, 11% пектинових речовин, цукру, аспаргін, мінеральні речовини, жирна олія, яблучна та фосфорна кислоти. Слизові речовини А.Л. складаються переважно з а-рамнози, галактози галактуронової та глюкуронової кислот, чим зумовлено пом'якшувальну, регенеруючу та зволожуючу дію настою на шкіру. Настій у холодній воді може чинити протизапальну та загоювальну дію при себорейному дерматиті обличчя, висипу вугрів.
  • ФІАЛКА (Viola) - рід багаторічних трав'янистих рослин сімейства фіалкових, що налічує близько 500 видів.Косметичні засоби з таким екстрактом мають пом'якшувальну, загоювальну, протиалергічну дію, дають позитивний ефект при догляді за запаленою і шкірою, що лущиться, при вугровому висипі.
  • КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру.Може також використовуватися в композиціях через його емульгуючі та реологічні властивості для підвищення в’язкості, стабільності або підвищення піноутворювальної здатності продукту.Природна альтернатива та економічно ефективна порівняно з синтетичними емульгаторами та зв’язуючими речовинами.
  • ГЛІЦЕРИЛ КАПРИЛАТ - складний моноефір гліцерину та каприлової кислоти, створений на основі кокосової олії, натуральний пом'якшувач, емульгатор. Прекрасно пом'якшує шкіру, глибоко зволожує верхній шар клітин волосся та шкіри, надає яскраво виражену поживну дію та забезпечує надійний захист від несприятливого впливу навколишнього середовища. Може використовуватись у косметичних засобах «натурального» напряму.
  • СКВАЛЕН- природний ненасичений вуглеводень. В'язка масляниста рідина без запаху та кольору. Не розчиняється у воді, розчиняється в ефірі, ацетоні, добре змішується з рослинними та мінеральними маслами. Одержують із жиру печінки акули. У невеликих кількостях міститься в оливковій та рисовій олії, в олії пшеничних зародків. Має пом'якшувальні, бактерицидні властивості.

Зовнішній вигляд засобу мені подобається, дуже лаконічно і мило виглядає.

Засіб з тари видавити зручно✨

На кришечці є брендонава наліпка, завдяки якій ви будуть впевнені ,що до вас його ніхто не відкривав.

Я повністю задоволена засобом . заявлена Виробником дія повністю оправдана .

Але як на мене трохи задорого.

Mustela мені з ним іде на одному рівні ( писала вже допис) але коштує значно дешевше. Чи повторю я цей засіб з часом , напевно так🥰