krutoguuz

ТКАНИННА МАСКА, ЯКА ВРАЗИЛА

ТКАНИННА МАСКА, ЯКА ВРАЗИЛА
ТКАНИННА МАСКА, ЯКА ВРАЗИЛА
ТКАНИННА МАСКА, ЯКА ВРАЗИЛА

Вже не раз я ділилася улюбленими тканинними масками та дуже ретельно їх обирала для покупки, щоб уникати неприємних реакцій.

Про мої улюблені можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/35688/ та тут https://club.makeup.com.ua/post/36605/ .

Цю маску я отримала в подарунок від подружки та і на наступний ранок відразу не втрималася та спробувала.

Не так давно я писла про маску від ROUND LAB з екстрактом соєвих бобів та пантенолом, вот ця маска від майже ідентична. Вона теж має таку молочково пропитку, вона схожа на сироватку і її дуже багато. Лекало маски трішки щільнішне, воно дуже добре тримається на шкірі. Цю маску мені не хотілося знімати, бо вона була мега приємною для моєї шкіри після добри в СПА та басейнах. Вона заспокоїла мої запалення, бо я мала необережність забути змити SPF та ВВ перед СПА. А в мене шкіра дуже швидко реагує на такі штуки і на ранок я прокинулася з великими червонющими запаленнями, які ще трішки і повилазили б. А маска це все круто замаскувала і вони зійшли так і не з'явившись повністю.

На фото нижче можна побачити, як виглядала шкіра після. Вона була наповнена і свіжа та така м'якенька, що я поверх наносила тільки сонцезахист без ніяких додаткових продуктів.

Як на мене це крута альтеранива ROUND LAB і коштує вона +- так само (на 5 грн навіть дешевше 😂).

Цю маску однозначно, ще повторю. А мене ще на черзі чекають дві маски від подружки і 1 з них я ніяколи ще не пробувала., тому чекайте нові огляди.

Як ви взагалі ставитеся до тканиних масок? Любите чи ненавидите?

ТКАНИННА МАСКА, ЯКА ВРАЗИЛА