ksnklb

Тонус, зволоження та свіжість

Тонус, зволоження та свіжість

Я дуже люблю етап тонізації, адже якраз на ньому шкіра отримує додаткове зволоження та після нього краще діють наступні етапи. Новинка від Joko Blend для комбінованої та жирної шкіри мені сподобалась у цьому плані, адже засіб виконує обіцянки виробника, а свіжий аромат не заважає.
Баночка тут стандартна, 150ml, кришечка фліп-топ, отвір невеликий, якраз дозує нормально. Дизайн у стилі лінійки Skin Detox.
Тонік рідкий, та при цьому відчувається, що це не просто рідка вода, адже навіть коли він потрапляє на пальці, вони стають більш гладкими. І так, тонік робить шкіру гладенькою та ніжною. Аромат у цієї лінійки мені подобається, він свіжий, рослинний. Тонік прозорий, та є такий легкий зелений відтінок.
У складі спочатку йде денатурат (тому тут дівчата з чутливою шкірою обережно), а нижче є гліцерин, ніацинамід, пантенол, алантоїн.
За дією він загалом мені подобається, адже як я писала вище, на дотик шкіра дуже гладенька, і зовнішньо помітно зволоження, тонізацію. А також приємно те, що пори після застосування цього тоніка виглядають краще. Інколи у спеку я просто протираю ним обличчя, якщо нікуди не йду і не наношу спф, він чудово допомагає освіжитись та трішки покращити зовнішній вигляд шкіри, зробити її світлішою та більш свіжою.

Тонус, зволоження та свіжість
Тонус, зволоження та свіжість
Тонус, зволоження та свіжість
Тонус, зволоження та свіжість

Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel: https://club.makeup.com.ua/post/43379/
Joko Blend Skin Detox Balancing Serum: https://club.makeup.com.ua/post/43622/
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream: https://club.makeup.com.ua/post/43710/
Joko Blend Skin Detox Micellar Cleansing Water: https://club.makeup.com.ua/post/43806/