SKOMSKA

Кавунова насолода від Joko Blend

Я маю суху шкіру, а в літку через перебування на сонці , засмагу - ситуація лише погіршується.

Тому для мене було важливо знайти засіб , який закриє всі мої потреби - ним став Joko Blend Watermelon Body Butter 🍉 .

Розповім детальніше )

Крем батер розміщений в прозорій , пластиковій баночці з кришкою .

Красиві, яскраві наклейки з інформацією, та малюнками - змушують роздивитись і відразу викликають асоціацію з літом, адже зображений соковитий кавун)

Має захисну , пластикову мембрану .

Об'єм: 200ml

Вартість : 290-340 грн

Консистенція щільна, однорідна, спочатку здається досить густою (нагадує ледь розтавше масло) , але при контакті з рукою стає більш м'яка, легко наноситься , та розпроділяється по шкірі.

Красивий, ніжний колір .

Аромат мені дуже сподобався. Це саме те, що я хотіла на літо . Запах соковитого , стиглого кавуна - він в мене асоціюється із відпочинком, пляжем та безтурботністю .

🍉Крем-баттер швидко поглинається, немає відчуття плівки, дуже комфортний.

🍉Не липне , не скочується .

🍉Шкіра стає ніжна, оксамитова, зволожена, та сяє.

🍉Мені дуже подобається текстура , вона для мене не звична , але такий формат це моє)

🍉Неймовірний аромат кавуна тримається на шкірі декілька годин, але він не інтенсивний, тому я поєдную з парфумованими спреями для тіла, та парфумами.

🍉Засіб вартий уваги - чудово підійде на подарунок.

Моя шкіра дуже вдячна Joko Blend Watermelon Body Butter , вона просто змінюється на очах , стає доглянутою та красивою .

Щиро рекомендую!