Mila__Mi

Вмивалка, яку потрібно мати кожній. Але чому?

Вмивалка, яку потрібно мати кожній. Але чому?
Вмивалка, яку потрібно мати кожній. Але чому?

Продовжую знайомитися з засобами українського бренду професійного домашнього догляду - Jole. І цього разу хочу поділитися своїми враженнями щодо їх зволожуючого гелю для вмивання 🌿

Я неодноразово писала, що люблю чергувати глибоко очищуючи вмивалки з більш м'якими, тож в даному випадку мова піде якраз таки про м'яке очищення. Розповім кому підійде даний гель, для якого періоду та як поєдувати його з іншими засобами ⬇️

Гель знаходиться в пластиковій пляшці, яка напочатку була запаяна в вакуумну плівку (що дає гарантію, що до вас цим засобом точно ніхто не міг скористатися).

Оформлення у гелю, як і у всіх засобів бренду мінімалістичне, але дуже приємне оку 👀 Менше яскравості - більше уваги на самій дії засобу.

На зворотній стороні є уся необхідна інформація про засіб: опис, склад, обіцянки виробника та інша інформація.

Кокамідопропил бетаїн та Коко-глюкозид -
м'які очищувачі ПАРи на основі кокосової олії.
Динатрію лаурилсульфосукцинат (DLS) - м'який очищуючий компонент.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Гідролізат протеїнів сої - амінокислота, яка забезпечує захист шкіри від витрати вологи, розгладжує її та зміцнює бар'єр.
Гідролізат протеїнів пшениці - зменшує запалення, розгладжує, зволожує, утримує вологу, пом'якшує та м'яко очищує шкіру.
Пантенол - зволожує, розгладжує та загоює шкіру.
Сквалан - пом'якшує та живить шкіру, відновлює захисний бар'єр та надає бактерицидну дію.
Фільтрат слизу равлика - насичує шкіру пептидами, зволожує та утримує вологу, надає пружності, розгладжує та надає природнього сяйва шкірі.
Центела азіатська - антиоксидант; зволожує, заспокоює та загоює шкіру, тонізує, стимулює утворення колагену, тим самим підвищує пружність та еластичність шкіри, омолоджує.
Бензойна кислота - антисептик, відбілює шкіру та зменшує пігментацію.
Гіалуронат натрію - регенерує, надає м'якості та гладкості, глибоко зволожує шкіру та тонізує її.
Алантоїн - пом'якшує, попереджає закупорку пір та утворення комедонів і запальних елементів, регенерує та відновлює шкіру.
Трегалоза - захищає, пом'якшує, глибоко зволожує та підтримує рівень зволоження шкіри.
Серин - зволожує та запобігає втраті вологи, підтримує необхідний рівень колагену у шкірі, стимулює загоєння шкірного покриву.
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, захищає шкіру від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.
Валін - амінокислота, зволожує та відновлює шкіру.
Пролін - амінокислота, зволожує шкіру, сприяє синтезу колагену та має протизапальну дію.
Лізин - амінокислота, бере участь у формуванні колагену та відновлює тканини шкіри.

Склад досить великий і містить в собі багато корисних компонентів для шкірі (про їх дію ще поговоримо трохи нижче).

Формат гелю - носик-дозатор з блокуванням від випадкового натиску. Формат, який можна брати з собою в дорогу і не боятися, що він проллється і дорозі.

Дозатор видає необхідну кількість для одного застосування (мені вистачає 1-2 натисків для використання). Дозатор до речі не плюється.

Аромат приємний, ніжний та ненав'язливий. Він легенький, ледь трав'янистий з солодкуватою нотою корня солодки.

Колір напівпрозорий з легкою мутністю, через натуральні компоненти у складі.

Консистенція гелева, середньої густоти, ближча до рідкої.

Піноутворення: гель при контакті з водою утворює пінну емульсію, чим дає дуже делікатне очищення.

Саме цей гель я найчастіше використовую зранку, або ввечері (коли не наношу макіяж, бо для додаткового зняття макіяжу я використовую інші, більш очищуючи вмивалки), або перед використанням різних ексфоліантів/глиняних масок чи таке інше. Гель пом'якшує шкіру, чим дозволяє активним очищувачам краще проникати у пори.

Гель дуже м'яко очищує шкіру, він справді зволожує та пом'якшує її, а також підвищує пружність та еластичність шкіри (при регулярному використанні, ефект прям вау).

Покористувавшись ним впродовж місяця і просто у якості очищення у взаємодії з різними додатковими очищуючими засобами. І можу сказати, що цей гель, по-перше ідеально підійде для нормального та сухого типу шкіри.

Ідеально підійде для чутливої шкіри, адже завдяки своїм компонентам у складі (амінокислотам, пантенолу, азіатській центелі), він ладний не тільки м'яко очистити, але й заспокоїти суху та чутливу шкіру.

Він також добре підійде комбінованому та жирному типу шкіри в холодну пору року, в період опалення та під час використання/у період різних пілінгів, ексфоліантів та інших глибоких очищуючих засобів. У періоди, коли шкіра подразнена від сонця, або ви добряче позасмагали.

Це я до чого, бо у такі періоди⬆️, коли шкіра подразнена, потребує заспокоєння, м'яке очищення, яке відновлює шкірний бар'єр, обов'язково повинно бути присутнім у вас.

Тобто, даний гель насправді ідеальний для всіх типів шкіри, бо делікатне, м'яке очищення ніколи не завадить.

Від мене щира рекомендація 🩵