saumary

Пекуча естетика троянд

Пекуча естетика троянд

Привіт! Хочу поділитись враженнями від використання Joko Blend Bourbon Rose Hydrojelly Mask🌹

Такого результату, чесно кажучи, я взагалі неочікувала, адже я перепробувала вже багатенько масочок бренду і з жодною в мене не було проблем, лише позитивні відчуття та враження.

Але що ж з цією маскою не так?…

Розпочну з зовнішнього вигляду, він не відрізняється від інших гідрогелевих масок Joko Blend, пакетик, на якому розміщена уся необхідна інформація, така як склад, спосіб застосування та інша.

В пакетику знаходиться 20 грам порошку світло рожевого кольору, який необхідно розводити з водою, після чого він стає яскравішим, але все ж дуже гарним. Також в порошку є багато пелюсток від троянд, що дуже гарно виглядає😍

За досвідом попередніх масочок я ділю порошок на два застосування, тобто беру 10 грам, воду додаю поступово щоб не переборщити, тому точну кількість яку я додала сказати не можу🙈

Аромат непоганий, не різкий, мені не дуже сподобався, бо я не люблю коли в косметиці використовують запах троянд, але так, як це масочка саме з трояндою то й не варто було очікувати іншого аромату😁

Швиденько замішавши порошок з водою я встигла нанести усю маску на обличчя до того, як вона почала застигати, що іноді мені не вдавалось з іншими масками.

Завжди стараюсь робити гідрогелеві та альгінатні маски зранку, щоб ефект був помітний протягом усього дня, ця була не виключенням, тому робила я її в ранковій рутині.

Багато дівчат в клубі хвалили саме цю маску і радили спробувати, тож перейдемо до власне вражень від використання.

Тримала я маску 20 хвилин, хоча зазвичай тримаю 25, бо з перших секунд нанесення почало пекти, не дуже сильно, але з жодною іншою маскою від Joko Blend у мене не було такої реакції. Особливо неприємні відчуття були на місцях де найбільше висипань та на крилах носу.

Печіння було не дуже сильним тому я вирішила, що все ж не буду знімати маску раніше ніж потрібно, бо можливо не дивлячись на неприємні відчуття буде крутий результат.

Взагалі маска призначена для всіх типів шкіри, а особливо для сухої та чутливої. Свою шкіру я не можу назвати чутливою, вона комбінована і зазвичай немає ніяких реакцій навіть на нові засоби, а тут ось такі неприємні відчуття. Можливо на сухій шкірі відчуття були б приємніші, але я сумніваюсь в цьому.

Після застосування, коли я зняла маску, шкіра була гладенька, приємна на дотик, як і після інших масочок, почервоніння ніде не було, тобто вона просто пекла, але жодного сліду не залишилось.

На жаль, я не можу радити цю маску тим, у кого є висипання, я думаю, що варто бути обережними і тим, у кого чутлива шкіра. Краще звернути увагу на інші маски від цього бренду, наприклад гідрогелеву з волошкою: https://club.makeup.com.ua/post/39197/ або альгінатну з гіалуроновою кислотою: https://club.makeup.com.ua/post/35919/

Дякую за увагу❤️

P.S. Скоріше за все ви не бачили моє відео з lips combo, яке вийшло неймовірно гарне😍 запрошую до перегляду: https://club.makeup.com.ua/looks/43263/