muza.olly

Хотіла естетік, а вийшло як завжди

Хотіла естетік, а вийшло як завжди

Спочатку швидко пробіжусь по складу цієї масочки, яка дісталась в подарунок до посилки. Вода, гліцерин, гіалуронова кислота, все це направлено на зволоження шкіри. Також зазначено, що в масці є колоїдне золото. І я в нього не дуже вірю) як на мене просто замануха. Далі ви побачите чому вона "золота".

Хотіла естетік, а вийшло як завжди
Хотіла естетік, а вийшло як завжди

Розгладжує зморшки. Це буде не за раханок того, що буде стимулювання вироблення колагену і тд. Вода з маски вбереться в шікру, гіалуронка її утримає. Ніякої серйозної роботи, але, теж непогано.

Зволоження. Як я вже сказала тут багато води і є гіалуронка. Ну і всілякі інші корисні плюшки. Зволоження нашій шкірі вкрай необхідно, тому такі продукти я люблю.

Більше не бачу сенсу сильно акцентувати увагу на складі засобу, на звроті все і так написано) краще скажу про свої враження, бо тут прям треба зупинитися.

Маска не сподобалася. Краще б вона була без цієї золотої штуки. Завдяки ній вона погано прилягає до шкіри, від підборіддя взагалі відставала. Коротше бажаного релаксу я взагалі не отримала. Не допоміг навіть лайфхак з підрізанням маски. Вишенька на торті в тому, що вона почала підпікати. По ітогу мої бьюті процедури на цьому закінчилися і я її змила)

Плюси:

  • приємний аромат
  • маска дуже добре просочена жижею
  • недорога ціна, для когось це плюс

Мінуси:

  • незручне лекало, погано прилягає до обличчя
  • трохи підпікала

Взагалі я не купляю тканинні маски, більше орієнтуюсь на покупку сироваток. Але останнім часом хочеться влаштовувати собі бьюті ритуали, тому буду рада якщо порадите хороші тканинні маски)