Хотіла естетік, а вийшло я к завжди
Ще місяць назад я замовляла посилку з мейкапу, по ітогу ця посилка виявилась легендарною. Ні один засіб з неї мені не сподобався) хоча, можливо знайдуться любителі цієї масочки. Дарованому коню як то кажуть не дивляться в зуби, а я гляну😁Поїхали
Спочатку швидко пробіжусь по складу цієї масочки, яка дісталась в подарунок до посилки. Вода, гліцерин, гіалуронова кислота, все це направлено на зволоження шкіри. Також зазначено, що в масці є колоїдне золото. І я в нього не дуже вірю) як на мене просто замануха. Далі ви побачите чому вона "золота".
Що нам обіцяє виробник цієї маски?
Розгладжує зморшки. Це буде не за раханок того, що буде стимулювання вироблення колагену і тд. Вода з маски вбереться в шікру, гіалуронка її утримає. Ніякої серйозної роботи, але, теж непогано.
Зволоження. Як я вже сказала тут багато води і є гіалуронка. Ну і всілякі інші корисні плюшки. Зволоження нашій шкірі вкрай необхідно, тому такі продукти я люблю.
Більше не бачу сенсу сильно акцентувати увагу на складі засобу, на звроті все і так написано) краще скажу про свої враження, бо тут прям треба зупинитися.
Враження
Маска не сподобалася. Краще б вона була без цієї золотої штуки. Завдяки ній вона погано прилягає до шкіри, від п ідборіддя взагалі відставала. Коротше бажаного релаксу я взагалі не отримала. Не допоміг навіть лайфхак з підрізанням маски. Вишенька на торті в тому, що вона почала підпікати. По ітогу мої бьюті процедури на цьому закінчилися і я її змила)
Плюси:
- приємний аромат
- маска дуже добре просочена жижею
- недорога ціна, для когось це плюс
Мінуси:
- незручне лекало, погано прилягає до обличчя
- трохи підпікала
Взагалі я не купляю тканинні маски, більше орієнтуюсь на покупку сироваток. Але останнім часом хочеться влаштовувати собі бьюті ритуали, тому буду рада якщо порадите хороші тканинні маски)
Коментарі (0)