ksnklb

Балансуємо з Joko Blend

Балансуємо з Joko Blend

Зазвичай у моєму догляді "робоча конячка" це якраз сироватка, і цього разу я познайомилась із чимось новим для мене. Так, зірочка складу тут Бакучіол, це потужний рослинний інгредієнт потрійної дії з догляду за шкірою, що має антимікробні, протизапальні та освітлювальні властивості. Тому якщо шукаєте сироватку саме з цим компонентом, то можете сміливо звертати на неї увагу.
А зараз саме про сироватку)).
Пакування стандартне для сироваток – баночка 30ml, дизайн у стилі лінійки Skin Detox, він у приємних зелених тонах, ця лінійка призначена для комбінованої та жирної шкіри.
Я тут є піпетка, що у даній сироватці може не всім підходити, адже сама сироватка має густу консистенцію, а отже піпеткою її важко набирати. За одним натиском набирається 1 краплина, і так, треба трішки погратися, щоб набрати оптимально засобу, та я вже змирилась з такими моментами у густих сироватках.
Так, консистенція густенька, як для сироватки, кремова і досить поживна. Може нагадати легкий крем, та вбирається швидко, без білих ліній. На шкірі відчувається після нанесення, та не залишає липоксті. По ній крем чи спф не скочувались.
Фініш на шкірі залишає більш сатиновий, ніж матовий, та мені так навіть більше подобається, адже є гарне, здорове сяйво на шкірі.
Колір білий, запах рослинний, свіжий, на шкірі не залишається.
При перших нанесеннях відчувалось лише печіння, та потім воно пройшло без подразнень.
У складі є той самий бакучіол, гліцерин, ніацинамід, екстракт зеленого чаю, гіалуронат натрію, алантоїн, пантенол. Тобто все те, що має зволожити шкіру, додати їй пружності, освітлити та заспокоїти.
І так, від сироватки загалом видно гарний ефект з перших використань: це і звуження пор, і гарний рівномірний тон шкіри, і здорове сяйво без жирного блиску, особливо у Т-зоні. А ще з приємних ефектів я помітила те, що заломи стали менш видимими, це помітно при регулярному використанні сироватки, тому мені вже цікаво який буде результат після закінчення баночки, та я вже тішуся виглядом та станом своєї шкіри.

Балансуємо з Joko Blend
Балансуємо з Joko Blend
Балансуємо з Joko Blend
Балансуємо з Joko Blend
Балансуємо з Joko Blend

Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel: https://club.makeup.com.ua/post/43379/
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Tonic: https://club.makeup.com.ua/post/43501/
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream: https://club.makeup.com.ua/post/43710/
Joko Blend Skin Detox Micellar Cleansing Water: https://club.makeup.com.ua/post/43806/