Missmili

Коли і пробника достатньо щоб зрозуміти що це воно!

Коли і пробника достатньо щоб зрозуміти що це воно!

Гель для вмивання від Kaine взяла спеціально у поїздку,зразок коштував всього 10 грн,а обʼєм 1,5 мл

Для мене це новий бренд,тому було цікаво спробувати

Гель для вмивання Kaine призначений для проблемної шкіри яка схильна до висипів та почервонінь,має заспокійливі та протизапальні властивості.

Коли і пробника достатньо щоб зрозуміти що це воно!

-має в складі екстракт розмарину який має протизапальні та антимікробні властивості

-заспокоює подразнену і запалену шкіру

-має в складі 0,45% саліцилової кислоти для глибокого очищення пор та пантенол який відомий своїми відновлювальними властивостями

-не стягує та не сушить шкіру

Консистенція гелю рідка,прозора, оливкового відтінку,у використанні мега економна,піниться дуже гарно і такого пакетику в 1,5 мл мені вистачило на 4!!! вмивання!

Аромат у гелю мені дуже сподобався-це розмарин злегка гіркуватий і пряний,з хвойними нотками,аромат доволі інтенсивний і після вмивання залишає легенький свіжий шлейф

Аромат на любителя тому рекомендую почати з пробника

Очищає гель дуже якісно,всі залишки косметики туші і тону змиває на ура,також я завжди милю навіть очі🫣 то навіть там гель показав себе добре-ніякого дискомфорту,печіння чи почервоніння не було!Шкіра після вмивання чиста,свіженька і мʼяка на дотик.

Гель для вмивання від Kaine сподобався по всім параметрам,для моєї комбінованої та проблемної шкіри підійшов якнайкраще,він має класне і якісне очищення,шкіра мʼяка і не пересушена,а також круто працює з запаленнями-заспокоює та пришвидшує їх загоєння .

Рекомендую спробувати,тим паче для знайомства на мейкапі представлені пробнички!)