Моя колекція бальзамчиків
кожному рюкзачку і бананці -по бальзамчику 😁
Вчора тут спілкувались з дівчатками про велику кількість бальзамчиків для губ і я вирішила заради цікавості зібрати всі свої в одну купку 🙃 Раніше у мене був один бальзам для губ і це завжди було невеликою проблемою - не забути його перекласти з "цивільного" рюкзака в вело або похідний рюкзак. З часом спортивних рюкзаків, бананок, гаманів (кишеньок) стало більше і я вирішила, що потрібно мати в кожному по бальзаму і взагалі не паритись, що я могла його забути) Саме для таких цілей у мене є вся колекція смаків від Ельфи (Elfa це всім відомі dr.Sante та безліч інших підбрендів, які позиціонують себе як натуральна косметика. Але на моє розчарування частина бальзамів досі підписана мовою країни-агресора - тому це були мої останні засоби від них, є безліч інших, негірших, а то й кращих брендів, які ведуть свій бізнес відповідально.) Також є бальзам від tiande, який також, як виявилось, має походження не з Китаю, а з рашки. Зараз даних товарів немає в наявності на мейкап, тому не додаю. Та й не вартує воно того - бальзам як бальзам, жирний, кольору не дає, аромати віддають штучністю. Коли закінчиться термін придатності - викину без жалю. Ціна 25-35 грн.
А от тепер про улюбленців
Carmex - це найкращий бальзам, який в мене був: текстура, аромат, відчуття на губах і головне -дія! обов'язково буду його повторювати! в такому форматі більше підходить для домашнього використання, так як нема окремо лопатки для нанесення. Ціна 80-100 грн.
Маска для губ від ABOUT
ABOUT face Lip Sleeping Mask - поки що номер 2 в моєму топі. Дуже класн ий зручний формат з дзеркалом та лопаткою, але мені більше підходить на холодний період: супер жирна і в'язка. тому літом мені не супер комфортно відчувати стільки жиру на губах. Не впевнена що повторю, повелась на пакування) Ціна 100 грн.
Зволожуючий бальзам-тінт
Мені подобається тінтування від даного продукту, але не вистачає зволоження. Тому разом з ним я ще використовую додатково якийсь бальзам. Класний аромат, приємна текстура і візуально він славний. Ціна 89-100 грн.
Фіналю
Ці два бальзами об'єднала в один підпункт, хоч вони й різні за своєю дією, але обидва в тюбиках 😊 .
Carmex вишня з тоном та спф 15 - використовую перед перебуванням на вулиці. Запах просто вау! Точно повторю. Ціна 90-100 грн.
Відновлюючий лікувальний бальзам Lucas Papaw Remedies - дуууууже жирний, важкий та відчутний на губах, але однозначно дієвий, склад хороший, зручне пакування, є трішки присмак воску. Не впевнена, що повторю для губ, але швидше за все повтрюватиму як засіб для живлення сухих ділянок шкіри в холодну пору року, який можна брати з собою та яким зручно користуватись. Найдорожчий з усіх - брала за 250 грн, але і об'єм 15г.
Якби мені потрібно було обрати лише один засіб - це точно був би кармекс в баночці 🔥
Коментарі (0)