getejra

Моя колекція бальзамчиків

Вчора тут спілкувались з дівчатками про велику кількість бальзамчиків для губ і я вирішила заради цікавості зібрати всі свої в одну купку 🙃 Раніше у мене був один бальзам для губ і це завжди було невеликою проблемою - не забути його перекласти з "цивільного" рюкзака в вело або похідний рюкзак. З часом спортивних рюкзаків, бананок, гаманів (кишеньок) стало більше і я вирішила, що потрібно мати в кожному по бальзаму і взагалі не паритись, що я могла його забути) Саме для таких цілей у мене є вся колекція смаків від Ельфи (Elfa це всім відомі dr.Sante та безліч інших підбрендів, які позиціонують себе як натуральна косметика. Але на моє розчарування частина бальзамів досі підписана мовою країни-агресора - тому це були мої останні засоби від них, є безліч інших, негірших, а то й кращих брендів, які ведуть свій бізнес відповідально.) Також є бальзам від tiande, який також, як виявилось, має походження не з Китаю, а з рашки. Зараз даних товарів немає в наявності на мейкап, тому не додаю. Та й не вартує воно того - бальзам як бальзам, жирний, кольору не дає, аромати віддають штучністю. Коли закінчиться термін придатності - викину без жалю. Ціна 25-35 грн.

Carmex - це найкращий бальзам, який в мене був: текстура, аромат, відчуття на губах і головне -дія! обов'язково буду його повторювати! в такому форматі більше підходить для домашнього використання, так як нема окремо лопатки для нанесення. Ціна 80-100 грн.

ABOUT face Lip Sleeping Mask - поки що номер 2 в моєму топі. Дуже класний зручний формат з дзеркалом та лопаткою, але мені більше підходить на холодний період: супер жирна і в'язка. тому літом мені не супер комфортно відчувати стільки жиру на губах. Не впевнена що повторю, повелась на пакування) Ціна 100 грн.

Мені подобається тінтування від даного продукту, але не вистачає зволоження. Тому разом з ним я ще використовую додатково якийсь бальзам. Класний аромат, приємна текстура і візуально він славний. Ціна 89-100 грн.

Ці два бальзами об'єднала в один підпункт, хоч вони й різні за своєю дією, але обидва в тюбиках 😊 .

Carmex вишня з тоном та спф 15 - використовую перед перебуванням на вулиці. Запах просто вау! Точно повторю. Ціна 90-100 грн.

Відновлюючий лікувальний бальзам Lucas Papaw Remedies - дуууууже жирний, важкий та відчутний на губах, але однозначно дієвий, склад хороший, зручне пакування, є трішки присмак воску. Не впевнена, що повторю для губ, але швидше за все повтрюватиму як засіб для живлення сухих ділянок шкіри в холодну пору року, який можна брати з собою та яким зручно користуватись. Найдорожчий з усіх - брала за 250 грн, але і об'єм 15г.

Якби мені потрібно було обрати лише один засіб - це точно був би кармекс в баночці 🔥