Spodobaieva Maryna

Мигдальний скраб для шкіри голови

Мигдальний скраб для шкіри голови

Загалом кажучи, це моє перше знайомство з брендом завдяки красуням клубу DARIIAKOVACH та ksnklb, які порадили його мені в коментарях. Останнім часом дуже подобається користуватися скрабами для шкіри голови, а літом особливе задоволення.

Нам обіцяють делікатно очищати шкіру скальпу від відмерлих частинок шкіри, надлишків шкірного жиру та укладальних засобів, забезпечивши чистоту і свіжість епідермісу на довго. Скраб запобігає низці дерматологічних проблем: лупа, ознак себореї, свербіж, випадання, подразнення та порушення мікроциркуляції крові. Він стимулює кровообіг, забезпечує чистоту і свіжість епідермісу на тривалий термін, волосся стає легким і об'ємним біля коріння.

Мигдальний скраб для шкіри голови
Мигдальний скраб для шкіри голови
Мигдальний скраб для шкіри голови
Мигдальний скраб для шкіри голови

Пакування в нього досить стандартне є додаткова кришечка від протікання, що є плюсом. Інформація дуже мілка, треба придивлятися прямо. В цілому користуватися досить зручно.

Об`єм: 300 мл.,(щедро).

Виробник: Польща.

Тип волосся: всі типи.

Характеристики Kayan Professional:

  • Якісне очищення шкірного покриву від будь-яких забруднень;
  • Запобігає виникненню лупи або ознак себореї;
  • Запобігає надмірному випаданню волосся;
  • Волоси виглядають ідеально доглянутими та здоровими;
  • Насичує волосяні фолікули корисними мікроелементами;
  • Контролює роботу сальних залоз;
  • Сприяє появі обєму;

Спосіб застосування: на вологу шкіру голови рівномірно розподіліть невелику кількість скрабу Kayan. Повільними масажними рухами втирайте скраб протягом 1-2 хвилин. Добре змийте велику кількість теплої води. Після цього промийте волосся, використовуючи шампунь. Рекомендується використовувати скраб не частіше ніж 1 раз на тиждень.

Склад: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Xanthan Gum, Althaea Rosea Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Mandelic Acid, Citrus Aurantifolia (Lime) Essential Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Alcohol.

Враження: в цілому досить не поганий варіант, він класно пінитися, з масажною щіткою прям кайф. Навіть спробувала його без шампуню разок, волосся було гарно очищене. Звісно мені хочеться більше абразиву, але це питання я вирішую морською сіллю. Ще один досить помітний момент, скраб досить економічний особливо коли є з чим порівнювати, цікаво на скільки мені його вистачить. З ним з’явився помітний об’єм у коріння. Можливо, це самонавіювання, але сироватки для шкіри голови дають результат х2. Чуть не забула за аромат, він тут досить свіжий, асоціюється з м’ятними цукерками з Roshen.

Всім дякую🖤