Ya Yana

Дбаємо про шкіру після сонячних ванн

Дбаємо про шкіру після сонячних ванн

Це лосьйон для тіла, який я вже встигла протестувати після кількох походів на пляж. Я з тих людей, хто на сонці не засмагає, а червоніє. Санскрін прибирає цю проблему, але на особливо тонких та чутливих ділянках шкіри все ж стаються червоні плямки. Їх і прибирає цей лосьйон. Не мала змоги перевірити на сильних запаленнях (що дуже добре), але гадаю, що неприємні відчуття від них, продукт зможе полегшити.

Дуже сподобалось, що продукт всотується до кінця і досить швидко. Ні жирного шару на шкірі, ні липкості. Але дещо все ж лишається — приємне відчуття прохолоди. Обожнюю наносити його перед сном і лягати у ліжечко. У таку спеку засинати так набагато приємніше.

Алое вера, гліцерин та гіалуронова кислота у складі відновлюють гідробаланс епідермісу та підтримують його протягом 48 годин, як каже виробник. Час я не засікала, але зволоження було дійсно тривалим і шкіра не лущилась, що часто буває у мене не лише від сонця, а й від перебування на пляжному піску чи у річковій воді.

Аромат у флаконі досить солоденький, але на шкірі нагадує чоловічу косметику, і я таке люблю. Аромат чистоти та свіжості. Консистенція така ж, як у класичних гелів алое. Вона має білий колір, але на шкірі одразу стає прозорою.

Здається, що в реаліях сьогоднішньої київської спеки, зовсім не обов’язково йти на пляж, щоб мати ввечері потребу подарувати своїй шкірі цю приємну прохолоду та відновлення. Мій 100% рекомендасьйон на літо, гадаю, що підійде для усієї родини.