☕️ Karina ☕️

Tink Superfood For Lips Mango

Tink Superfood For Lips Mango

Через частий вплив на шкіру губ агресивних факторів навколишнього середовища вона стає сухою, починає лущитися та розтріскуватися. Тому, щоб запобігти такому сценарію, надзвичайно важливо використовувати спеціальні захисні засоби. Ніжний ароматний бальзам «Манго» від бренда Tink стане ефективним рішенням, оскільки до його складу входить ексклюзивна комбінація з бджолиного воску, олій виноградних кісточок і жожоба, а також вітаміну Е.

Особливості Superfood For Lips Mango від бренда Tink:

- збагачена натуральними компонентами формула;
- відновлює оптимальний гідроліпідний баланс шкіри, усуває відчуття стягнутості та лущення;
- глибоко живить епідерміс;
- має заспокійливі властивості;
- загоює тріщини та дрібні пошкодження;
- проявляє високу антиоксидантну активність;
- випромінює насичений аромат екзотичного манго та вирізняється приємним солодким смаком
.

Пакування - туба знаходиться у картонній коробці. Білого кольору, з манго та надписом чорного кольору. Кришка дуже легко та швидко відкручується та закручується. Дозатор простий, але тим і краще. Відчувається комфортно при нанесенні засобу на губи.

Виробник - Україна.

Об'єм - 15 мл.

Аромат - манго.

Tink Superfood For Lips Mango
Tink Superfood For Lips Mango

Текстура - жовтувато прозорого забарвлення. Жирний бальзам. Містить маленькі жовті блискітки, які надають ефекту сяйва. Також яскраво виражений аромат та смак манго.

Стійкість - до першого прийому їжі, далі потрібно оновлювати. Використовую декілька разів на день, періодично поновлюю.

На губах відчувається, але не приносить дискомфорту. Миттєво їх пом'якшує та розгладжує всі нерівності. Мені подобається. Чудовий щоденний засіб.

Інградієнти - Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cera Alba, Methyl Gluceth-20, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmona Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Parfum, Tocopheryl Aceta , Fluorphlogopite, CI 77891, CI 19140.

2 елементи складу середнього рівня безпеки.

🟠CI 77891, CI 19140 - барвник.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

3 елементи складу не знайдено.

🟢Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil - цілком безпечний. Емолент. Олія жожоба. З точки зору хімії, це не олія, а рідкий віск.

🟢Tocopheryl Acetate - безпечний. Вітамін Е. Антиоксидант.

🔵Fluorphlogopite - допустимо. Мерехтливий порошок, виготовлений із крихітних блискучих пластівців. Слюда є однією з основних сполук граніту, і це назва, дана групі подібних силікатних мінералів, які разом утворюють мерехтливий і шаруватий мінерал. Він широко використовується в косметиці, особливо в макіяжі для додання ефекту блиску. Синтетична слюда не розкладається біологічно, але вважається екологічно чистою.

Бальзам на основі вазеліну та мінеральної олії. Але цей факт мене влаштовує. Це забезпечує швидше та добре зволоження. Тому до складу я не маю претензій.

Рекомендую спробувати цю смакоту, адже я залишилася задоволена 😋