Інна ✨

Лаки для нігтів Jerden

Лаки для нігтів Jerden

Jerden Nail Polish тон 47 - це нюдовий пастельно-рожевий лак. Дуже давно у мене в колекції і зараз я ним майже не користуюсь. Але і відтінок гарний для поціновувачів нюду, і пензль зручний - просто в мене частіще настрій на яскраві нігтики.

Лаки для нігтів Jerden

Зеленувато-м'ятний відтінок з золотавими дрібними часточками. Мені подобається маленький об'єм лаку та його цікавий колір. Не дуже зручний пензль, але навіть з ним лак гарно наноситься, не полосить та не стягую сам себе при нашаровуванні.

Дуже красивий жовтий лак! Яскравий, але не неоновий, насичений, але без помаранчевого підтону. Не конфліктує з підтоном моєї шкіри, шикарно виглядає на манікюрі та педикюри під засмагу.

Але ж якій цей лак красивий, такий він і капризний. Не дуже зручний пензль, лак треба нашаровувати обережно, бо якщо не дати просохнути, наступний шар стягує попередний та образує полоси. Коли я ним користуюсь, то треба нікуди не поспішати та мати достатньо вільного часу. Але в мене і не було ще жовтого лаку, якій би був легким в нанесенні - вони всі полосять, або напівпрозорі і треба 3-4 шари наносити і довго сушити. Тому за цей класний колір я йому пробачаю все. З плюсів ще хочу відмітити, що тримається він гарно, краще з всіх трьох лаків цієї фірми, що я маю.