Olvia

Оздоровлюючий догляд Bioderma Sebium Global

Оздоровлюючий догляд Bioderma Sebium Global

Моє знайомство з кремом відбулося завдяки промокоду на 30% від Makeup. До цього від Bioderma купувала лише міцелярку, з якою зараз не розлучаюся та міняти не планую.

Мені був потрібен легкий-легкий зволожуючий крем для літньої спеки, щоб не забивав пори. Шкіра у мене жирна, блищати починає майже одразу. Тому хотілося, щоб крем бодай ненадовго блокував жирний блиск. Крім того, моя шкіра дуже проблемна, тому я завжди акуратно вводжу нові засоби, бо боюся нових висипів.

Загалом крем Bioderma Sebium Global виправдав мої очікування. За консистенцією він дуже легкий, розтікається по шкірі. На якийсь час навіть матує, не надто надовго, але жирний блиск з'являється пізніше в порівнянні з іншими засобами і не такий інтенсивний. Не липне і швидко вбирається.

Оздоровлюючий догляд Bioderma Sebium Global
Оздоровлюючий догляд Bioderma Sebium Global

Пори не забиває, я не помітила погіршення стану шкіри. Тобто для проблемної шкіри все ОК. АЛЕ! Якогось лікувального впливу я теж не помітила. Якщо є висипання, крем на них ніяк не впливає. І загальний стан шкіри не змінився. З частиною опису, де виробник обіцяє оздоровити проблемну шкіру, я не погоджуюся. Принаймні у мене такого не сталося. При цьому я задоволена ефектом від крему. Це гарний зволожуючий крем для літа, який дружить із жирною, проблемною шкірою. І це вже чудово. Власниці такої самої шкіри, як у мене, зрозуміють. Знайти щось, що не заб'є пори під час спеки, досить складно. Для холодного періоду я не рекомендувала б, мені здається, крем не дасть достатнього догляду. Також хотіла зазначити, що використовувала його лише вранці, увечері вводила активи та щільніші креми. Тональний поверх крему лягає нормально, не скочується.

Ще хотіла відзначити об'єм упаковки – 30 ml. Це досить мало, крем закінчився швидко. Загалом до упаковки претензій немає. За рахунок рідкої консистенції легко видавлюється через носик-дозатор. Була фольга для захисту. Аромат стандартний, але досить інтенсивний. Я люблю більш нейтральні.