ANN_DI

Двофазовий термозахисний спрей від Prosalon

Двофазовий термозахисний спрей від Prosalon

Дівчата, я власниця густого, кудрявого волосся, і поки я на ГВ, мені не можна робити кератин.

Я майже щодня користуюсь утюжком 🙄, що не добре для волосся.

Тому в моєму арсеналі засобів для волосся, в першу чергу йде термозахист. Ось за один і хочу розповісти

Двофазовий термозахисний спрей від Prosalon.

Як завжди, основні пункти :

  • 1. Захист від високих температур : Часте використання випрямляча, плойки або фена може значно погіршити стан волосся, знижуючи його вологість і пружність. Двофазний термозахисний спрей нейтралізує цей негативний вплив, захищаючи волосся під час термічного моделювання.

  • 2. Рівномірне розподілення і зручний розпилювач : Продукт легко і швидко розподіляється по всій довжині волосся завдяки зручному розпилювачу, що дозволяє рівномірно захистити кожен пасок волосся.

Двофазовий термозахисний спрей від Prosalon
  • 3. Провітамін В5 для збереження вологи : Формула спрею збагачена провітаміном В5, який допомагає зберігати вологу в клітинах волосся і шкіри голови, забезпечуючи їм необхідний догляд і захист. Тому вони не виглядають пересушеними.

  • 4. Захист від ультрафіолетового випромінювання : У складі спрею присутні спеціальні UV-фільтри, які захищають волосся від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання, що особливо важливо під час літніх місяців. Не забуваєм також за вплив сонця на волосся ‼️

  • 5. Враження : Приємний аромат, який залишається на волоссі протягом деякого часу. Волосся доглянуте після нього, мʼягке, легко розщісується. Волосся не жирнить, та не пересушує.

Гідний варіант термозахисту 🩶

10 із 10 ⭐️