Alyona Fedyk

Зволоження + колір: тінт від O’BAYS, який мене вразив

Зволоження + колір: тінт від O’BAYS, який мене вразив

Особисто я звикла, що тінти буквально в'їдаються в шкіру губ, фарбуючи її в яскравий колір. Якщо губки не підготувати заздалегідь, то пігмент провалюється у тріщинки, роблячи їх більш видимими, а сухість шкіри після нанесення – це справа звична. Але це точно не про O’BAYS! Зізнаюсь, за нього я готова заплатити значно більше.

Зволоження + колір: тінт від O’BAYS, який мене вразив

Так, тепер я розділяю просто тінти для губ і тінт O’BAYS:) Я не можу назвати жодного мінуса. Єдине, вважаю за потрібне попередити дівчаток, які шукають засіб, що буде триматись на губах три доби. Ні, цей тінт має інші властивості, і його основна задача, як на мене, – зволожити губи не гірше Кармекса, та подарувати глянцевий ніжний колір, не гірший блиску Шанель:) Тінт O’BAYS представлений всього в одному, універсальному відтінку.

  • На старті тінт має прозорий відтінок, сам стік – ніжно-рожевий.
  • Перша хвилина після нанесення – поступово починає проявлятись колір: ніжний відтінок запорошеної троянди.
  • 10, 20 хв, година – на губах залишається той самий відтінок та глянцевий блиск.
  • Три години після нанесення – губи зволожені та візуально дууууже доглянуті.

Текстура надзвичайно приємна, типова для формату “бальзам”. Я не відчуваю ніякої липкості, якщо на губах є тріщинки, то вони якимось дивовижним чином згладжуються. Тон губ стає рівним та насиченим. Відтінок максимально приближений до натуральних губ.

Запах – це окрема історія. Він настільки смачний, що тінт хочеться відкусити ще на етапі нанесення. Це щось середнє між грейпфрутовою та полуничною цукеркою.

Чи варто казати, що я поступово починаю забувати про помади?:) А я так їх люблю… Тінт O’BAYS освіжає та додає образу легкості. Він дуже гарно лягає на губки, робить контур більш чітким навіть без олівців. Ідеальний варіант для щоденного макіяжу + чудовий догляд. Рекомендую без будь-яких вагань:)