Вiкторiя

Encre Noire від Lalique

Encre Noire від Lalique

З парфумами Lalique я знайома вже декілька років, ціную і люблю за вміння створювати красиві, небанальні аромати за адекватні гроші, в своїй колекції маю чотири аромати серед яких і герой сьогоднішнього огляду. Парфум цей я замовляла наосліп, керуючись численними описами моїх улюблених парфумерний блогерів, було відчуття, що мені це потрібно, мені сподобається.... так і сталося! Створений як суто чоловічий, він став досить популярним і серед жінок, я ношу його частіше у лютому, в період коли зима вже добігає кінця а весна тільки натякає першим теплом і безхмарним небом на свій прихід ось....ось.... в періоди меланхолії, бажання зануритись у свої думки, підсилити відчуття відмирання чогось старого і зародження надії на нове - добре, світле.... мирне! Саме з цим аромати я даю собі можливість посумувати, згадати минуле.... щоб потім мріяти про майбутнє! Це аромат я відчуваю вологим як, ліс після дощу (можливо це кіпарис та кашміровед ерево так грає) водночас дуже ветіверним ( якщо вірити піраміді там його аж 3 види) і зі шкіри землистим і зеленим водночас.... він максимально незвичний, підійде не всім, дуже бажано потестити перед придбанням, з ним або любов або ні! Стійкість середня, як для туалетної води достатня, створює відчуття ароматного кокону, коли перестаю відчувати на собі, оточуючі продовжують чути. Рекомендую для знайомства!