Pilirina 💛💙

Artelac EyeLid: вам варто про нього знати

Artelac EyeLid: вам варто про нього знати

Хвороба позаду, але цей офтальмологічний зволожуючий спрей тепер завжди зі мною, бо лікар порекомендувала ним користуватися у якості додаткового зволоження для шкіри очей на постійній основі.

Насправді, цей засіб призначають не тільки хворим, а і жінкам у період менопаузи. Мені ніби до цього періоду ще далеко, але прочитавши сотні відгуків задоволених користувачів, зрозуміла, що спробувати варто. Зараз розумію, що це найкрутіше зволоження для шкіри очей, яке навряд чи можна порівняти зі звичним кремом.

0,05% гіалуронат натрію, карбомер, гліцерин, ліпідний компонент, гідроксид натрію, вода для ін'єкцій.

Artelac EyeLid має високий показник переносимості, оскільки не містить консервантів та буферних розчинів.

Важливо - після відкриття спрей придатний для використання лише 6 місяців.

Це, без перебільшення, розкішний засіб для зволоження очей, який підтримує всі три шари слізної плівки, покращуючи зволоження поверхні ока за наявності відчуття сухості в очах.

При нанесенні на заплющені очі забезпечує інтенсивне зволоження та надає відчуття свіжості.

На відкриті - знімає симптоми сухості очей, такі як: стомлення, напруження, «пісок» в очах, відчуття печіння, сльозотечу.

У більшості випадків сухість очей викликається зовнішніми факторами, такими як: тривала робота з комп'ютером, системи опалення та кондиціювання повітря, тютюновий дим, вітряна погода або носіння контактних лінз.

Користуюся ним тоді, коли розумію, що від звичайних косметичних засобів зволоження вже замало. Артелак АйЛід довготривало зволожує повіки та поверхню шкіри, забезпечує швидке полегшення таких симптомів, як лущення шкіри, подразнення повік або алергічні прояви, наприклад, від тієї ж туші для вій чи пудрових текстур.

Дівчатка, якщо ви не знаєте що обрати для суперзволоження шкіри очей, зверніть увагу на Артелак АйЛід. Тільки обовʼязково дивіться на позначку EyeLid, бо їх там кілька різновидів. І не використовуйте після строку придатності, бо 6 місяців - не так вже і мало для такої легкої консистенції обʼємом 10 міліків.

Гарантую, результат ви побачите майже відразу!