ksnklb

Натуральний шампунь для красивого волосся

Натуральний шампунь для красивого волосся

Не перший рік я маю у запасі кілька шампунів, щоб чергувати їх кожного миття, так немає ризику звикання, і ефект кожен раз кращий. Спеціально шампуні я не підбираю, та зазвичай серед них є щось освіжаюче, щось що дає гарний ефект, щось що добре освіжає, та щось натуральне, трав'яне. От про такий шампунь сьогодні і розповім, адже він може стати якраз чудовим вибором у пошуках хорошого натурального шампуню.

Натуральний шампунь для красивого волосся
Натуральний шампунь для красивого волосся

Пляшечка стандартна, 200ml, дизайн нам вже натякає на те, що шампунь натуральний. Кришечка фліп-топ, закривається та відкривається добре.

Сам шампунь рідкий, прозорий, має легкий жовтий відтінок. Аромат яскравий, трав'яний, мені такі запахи подобаються у засобах для волосся, він не залишається після миття.
Склад дууже крутий, він абсолютно натуральний, у ньому є гліцерин, біотин, пантенол, оливкова олія, ніацинамід, тобто все, щоб вплив на шкіру голови та волосся був позитивним. А також є ПАР, і відповідно шамупнь буде очищати.

Піниться шампунь непогано, тобто пінної шапки не буде, та піна досить хороша, дрібна. За два рази чудово промила волосся.
Під-час миття моє гладке та пряме волосся почало заплутуватись, чому я не була здивована, адже в складі немає силіконів. Тому можна до миття додати маску чи кондиціонер. Та я цього не зробила, щоб зробити точніший висновок про шампунь. І знаєте, посушивши волосся з термозахистом Joko Blend, я була здивована, адже воно було гладеньким, не заплутаним та легко розчесалось. Так, я розумію, що у цьому є частина заслуги і термозахисту, і фену. Та всерівно, були шампуні, яким і це не допомагало, а тут все якраз не так: волосся по довжині дуже гарне, м'яке та "живе". А ще мені подобається, що шампунь заспокоює шкіру голови, не викликає свербіжу та лущення. Та, на моє здивування, волосся не забруднилось швидше, навіть навпаки – свіжість та невеликий прикореневий об'єм навіть у спеку залишились зі мною.