Парфуми ZARA
Недавно ходила на шопінг (бо таке буває дуже рідко…я більше онлайн-шопоголік😂) і побачила парфуми Zara. Ну, звичайно вони мене зацікавили…аж тут знижки…ну а це вже такий факт, який точно призводить до поповнення моїх запасів😆
Тоді, офлайн, я нюхала Zara Hibiscus. Вони мені дуже сподобались. На той момент коштували 450 грн.
Почалися знижки, ну і я вирішила їх замовити. Це були дуже класні знижки. 400 грн коштувала упаковка з двома видами повномірних парфумів.
І тут я не знаю, що мені пішло не так, і чим я керувалася в момент замовлення🤷🏻♀️...замість Hibiscus я замовила Gardenia🤦🏻♀.
Свою помилку я вже усвідомила, коли отримала посилку...
Це той факт, коли потрібно змиритись…
Я нічого не маю проти цього аромату. Він класний. Але не зовсім мій. Це такий класичний східний аромат.
Кадуть, що парфуми Zara- це аналоги дорожчих брендів. Кожен парфум- ніби як копія люксу. Gardenia порівнюють з YSL black opium. Я не знаю, чи вони дійсно схожі, бо YSL ще не чула. Але мені вони дуже нагадують Hello Helen you belong to me.
Але тут є один нюанс: Hello Helen я не змогла користуватися, мене вони дуже сильно бентежили, а під кінець дня аж нудило. А тут ніби все добре. Мене вони бентежать, але мені не стає погано від запаху. Думаю, що зимою можливо навіть подружуся з ними.
Верхні ноти: малина, бергамот, лимон, персик, кава.
Ноти серця: жасмин, білі квіти, гарденія.
Базові ноти: пачулі, білий кедр, мускул, ваніль.
Зразу скажу: кави тут не чути взагалі...як я не старалася відчути.
Взагалі, ці складники ніби "мої". Я фанатів від жасмину, бергамоту, ванілі.
Тому, не виключено, що я з ними подружуся, коли буде холодно. А зараз в мене є інший фаворит.
Коментарі (0)