Маска для обличчя від чорних цяток

Маска для обличчя від чорних цяток

Купила і я цю популярну і нашумівшу в інтернеті і ігстаграмі маску. :) Сама по собі маска білого кольору, подібна до клею. Мені прийшла застигла, тому я на 20хв опустила її у кип'яток. Вже за 10хв вона почала ''танути''. Рідка, в'язка речовина. Також разом у коробці з нею є невеличка інструкція і смужки для видалення чорних цяток. (Їх досить багато, вистачить на довго).

Тепер про саму маску, нанесення і ефект.

Я зробила все, як у інструкції. Розпарила обличчя, нанесла маску тонким шаром та наліпила смужки (лоб, підборіддя та ніс). Витримала 15хв (хоча у інструкції вказано від 5 до 10, але мені здалось, воно не ''застигло''). І почала здирати смужки. Чесно? Відчуття далеко не з приємних, ніби віддираєш шар шкіри і досить таки боляче. І власне, чорні точки та бруд, як показано у відгуках на Аліекспрес зовсім не знімались. Так, звісно, були почищені пори, деякі, але щоб повністю все, такого точно ні.

Потім я вирішила ще раз нанести, думаю, може мало тримала чи що. Еле ефект був той самий. Деякі пори чисті, але загалом картинка не дуже змінилась.

Я розчарувалась, якщо чесно, адже думала, що для домашнього догляду буде достатньо цієї маски. Та і відгуки були хороші. Але чи у мене дуже вже глибокі забруднення чи я не так щось робила, ефекту бажаного не було, на жаль. :(