Vikulyk

Аромат, який я готова носити щодня

Аромат, який я готова носити щодня

Аромат дуже жіночний, чистий і кришталево-іскристий, він чудово підійде на весняно-літній період.

Цей парфум на мою думку актуальний досі, просто класика, так само, як Jadore, Mon Guerlain і Armani Way, доречі чимось вони всі схожі з героєм посту, напевне своєю білоквітковістю, а саме ноткою жасмину. Тому мені цей аромат звучить, як класичний популярний люкс, який ніколи не набридне.

Аромат, який я готова носити щодня

Технічні характеристики:

  • Красива стильний флакон захований в коробочку ніжних тонів, тут слів не багато, на фото самі бачите, як це гарно.
  • Кришечка у вигляді крапельки фіксується надійно і не злітає.
  • Пульвелізатор працює добре, він розсіює легку вуальну хмаринку на вашу ніжну шкіру.

Піраміда від виробника:

Початкова нота: Біла фрезія, Кактус, Стефанотіс

Нота серця: Апельсиновий цвіт, Гібіск, Стрелітція, Тубероза

Кінцева нота: Білий кедр, Водяні ноти, Деревинні ноти, Мускус, Троянда

Це дуже красивий біло-квітковий аромат, саме квіти тут яскраво домінують, вони чудово поєднуються між собою і жодна квітка не вилазить з букету, та ж троянда тут біла, молода. Також я відчуваю легенький цитрус, наче сюди додали капельку лимонного соку. З часом він злегка поглинається тягучою медовістю, особливо це відчутно в шлейфі. На мою думку він завжди звучить трішки по-різному, напевне це залежить від температури, але кожен раз я не розчаровуюсь в ароматі.

Асоціації:

Так, він ідеально підійде на щодень, навіть мій чоловік помітив, що це класика. Але насправді асоціації приходять доволі глибокі-це таке аристократичне ретро. Мені перед очима бал, де дівчата танцюють у світло-пастельних пишних сукнях, які розвіваються від вальсу.

П‘ють з фарфорових чашок чай чи з бокалів шампанське і сором’язливо фліртують з кавалерами.

Аромат достатньо стійкий і шлейфовий, на тілі він тримається 3-4 години, на одязі 1-2 дні.І це ще я його не пробувала на верхній одяг.

Насправді спробувати цей аромат мені було доволі приємно-це гарні спогати, це асоціації з чимось прекрасним, це ностальгія в кінці кінців. Я рада, що зараз він не на кожній другій, то ж можна відчувати себе особливо.