Червневі викидушки)
крокуємо на зустріч новим!
Червень вже закінчився, а я все ніяк не похизуюся своїми викидушками, які встигла підсобирати))
І так, на смітник в червні відправились:
Шампунь для волосся Comex - шампунь мені дуже сподобався, тим паче що це вже 2-га пляшечка. Промиває волосся добре, не жирнить, лупи не викликав, тому періодично купуватиму.
Бальзам для волосся Elseve "3 глини" - бальзам на відміну від шампуню цієї серії теж мені сподобався, тому використала всю пляшку.
Він має приємний аромат, зволожує та полегшує розчісування, та для мого волосся влітку цього малувато, тому ще скоріше за все, якщо купуватиму, то в прохолодний період.
Сироватка та есенція проти випадіння волосся від ТМ "Джерелія" - дійсно працюючі засоби. Випадіння волосся зменшилось, а нові волоски з'явилися, тому купуватиму і надалі.
Антиперспірант Nivea Black and White - цей антиперспірант я купую регулярно вже декілька років,зі своїм призначенням більш- менш справляється, звісно від поту на 48 годин не захистить, але білих слідів на чорному одягу не залишає 👍
Зволожуючий крем для рук ТМ "Джерелія" - крем від якого я просто в захваті! Чудово зволожує шкіру, результат видно після першого разу, мабуть найкращий крем для рук яким мені довелося користуватись.
Гель для інтимної гігієни від ТМ "Джерелія " - нічого поганого сказати не можу, зі своїми функціями справляється, неприємних відчуттів чи алергії не викликав.
Гідрофільна олія "Soda" від корейського виробника - скінчилась моя улюблена олійка, але не біда, я вже відкрила чергову зі своїх запасів 😉 Засіб мені подобається, особливо влітку він не замінний при змивання сонцезахисних засобів 👍 Очищує шкіру добре, не забиваючи пори, підходить для будь-якого типу шкіри.
Мус для вмивання ТМ "Джерелія" - теж один із моїх улюблених засобів. Має приємний запах, м'яко очищує шкіру, не подразнює та не викликає відчуття сухості та стянутості. Неодмінно купуватиму ще!
Нічний крем для обличчя "Ikra" ТМ "Джерелія" - досить непоганий продукт, швидко поглинається, добре зволожує, але має плотну текстуру, тому краще використовувати в зимовий період, на літо не підійде, хіба що для дуже сухої шкіри.
Крем для депіляції обличчя Caramel - крем зі своєю задачею справляється, у мене до нього нарікань немає, а ось до якості тюбика та кришечки є.
Вже не перший раз доводиться викидати майже повний тюбик через те , що виникають проблеми на місці де закручується кришечка, і вона не закривається, а побувши відкритим трохи часу крем перестає працювати.🤷
Моя улюблена червона помада від " Avon" теж, нажаль, закінчилася плюс до всього її ще й зняли з виробництва, тому шукаю класичний, холодний червоний відтінок помади, якщо хто підкаже буду вдячна!
Туш для вій "Ultra Volume" від Avon теж відправилась на смітник, її на скільки я знаю теж зняли з продажу.
Туш була однією з моїх улюблених, придавала віям об'єм та довжину, але змити її було ще тим квестом! Конкретно цією користувалась мало, тому що вона чомусь швидко висохла, з іншими такого не трапилося 🤷
Ось такі вийшли в мене червневі викидушки😉
Коментарі (0)