Cosmedix Refine Plus

Cosmedix Refine Plus

Я дуже довго була у пошуках саме СВОГО засобу. Скільки я всього перетестувала.

З ретинолем взагалі була біда, від всього мене сипало(і ті висипання дуже довго не проходили) а стан шкіри не змінювався, а ставав гіршим.

Я дуже довго хотіла спробувати саме цей бренд, і чомусь, обрала саме цей засіб, і О Боги!

Буквально з першого застосування я зрозуміла, що це моє! Консистенція у засобу дуже приємна, особливо якщо ви є володаркою, комбінованої, проблемної шкіри, то кому як не мені знати, що липкі, жирні засоби що лишають плівку, то жах, а тут зовсім навпаки!

Легка, невагома консистенція, швидко поглинається, не залишає абсолютно нічого на шкірі! Має запах, як і всі засоби з ретинолом, я його майже не помічаю. Колір трохи жовтуватий.

Треба відмітити, що це висока ноцентрація 1%, тому засіб дуже потужний. Для початківців є відсоток менше, і поступово можна збільшувати.

Щодо дії, то це magic, шкіра стає гладкою, висипання та пост акне, спочатку трохи підсихають, потім швидко проходять.

Тут досить високий відсоток ретинолу, тому спочатку, я користувалась через день, тільки ввечері. Шкіра почала трохи сходити, особливо ніс та підборіддя, але я компенсувала це гарним зволоженням, тому це швидко пройшло. На день обовʼязково спф!

Користуюсь вже місяць, можу додати, що шкіра стала ще й більш підтягнутою та має якийсь глянцевий вигляд.

Так, ще є над чим працювати, тому що ще є пост акне. Але я і користуюсь всього навсього місяць! Моя перша баночка доходить кінця, і я вже прозапас придбала іншу.

Cosmedix Refine Plus
Cosmedix Refine Plus
Cosmedix Refine Plus
Cosmedix Refine Plus
Cosmedix Refine Plus