red_dragon

HILLARY: Олія жожоба в догляді за волоссям

HILLARY: Олія жожоба в догляді за волоссям

Натуральна олія для обличчя та волосся Hillary JOJOBA OIL, 30 мл

Косметична олія жожоба нерафінована супер очищена.

Постійно використовую цю олійку для волосся. Мені подобається її рідка консистенція, що м'яко та ніжно огортає кінчики мого волосся, захищаючи від сухості та ламкості. Аромат натуральний, більш нейтральний. Має рідку консистенцію світло жовтого кольору. Текстура масляна, надає дуже приємний ефект зволоження моїм долоням, під час нанесення олійки на волосся.

Засіб дуже легко наносити, для зручності є піпетка.

Олія жожоба вирішує проблему випадіння волосся, викликаної такими захворюваннями, як дерматит шкіри голови, псоріаз і екзема. Робить волосся більш блискучими, зводячи до мінімуму його пошкодження, внаслідок зовнішніх чинників.

Cклад INCI: Jojoba (Buxus chinensis) Oil

Jojoba Natural Oil — справжня джерело найкорисніших речовин, які день за днем відновлюватимуть пасма, роблять їх гладенькими і еластичними, надають природний блиск і приємну м'якість.

Спосіб застосування: Корисно втирати олію жожоба в корені волосся за 15-20 хвилин до їх миття. Можна додати олію жожоба до свого шампуню для волосся - по 3-5 крапель в кожну порції під час миття. Нанесіть олію жожоба на гребінь і розчісуйте волосся 2-3 рази на день.

Результат від використання:

- Волосся стає м'яким та шовковим на дотик

- Гарний ефект зволоження для кінчиків волосся

- Легке розчісування

- Натуральний блиск

Мені дуже подобається результат від використання цього продукту і я постійно оновлюю баночки 🫶