Заспокійливе для шкіри від Jole
Нічна маска, що працює
Ця маска створена для всіх чутливошкірих, реактивних та "неспокійних", тож, якщо ваша шкіра любить ставати помідорною, періодично пече/чухається та реагує на зміни навколишнього середовища, вам сюди. Тисність "Дізнатись більше", щоб розгорнути відгук та побачити ефекти До/Після🤗.
Маска має доволі потужний склад, окрім того, що вона створена як ламелярна емульсія (це найкращий варіант для шкіри з пошкодженим бар'єром), також виробники додали багато корисних інгредієнтів:
💚 олія коноплі - має чудові зволожуючі та регенеруючі властивості;
💚 лляна олія - може замінити крем по своїй пом'якшувальній дії, сприяє відновленню шкіри та загоєнню невеликих пошкоджень;
💚 ацетил тетрапептид-15 - нейропептид, що здатен заспокоювати чутливу шкіру, нормалізуючи поріг толерантності;
💚 глюконолактон - ніжна та м'яка кислота (PHA), яка делікатно відлущує епідерміс та при цьому укріплює бар'єрну функцію;
💚 екстракти центели, троянди та солодки - сприяють покращенню захисних функцій, зволожують, пом'якшують та заспокоюють. Солодка також є антиоксидантом, вона укріплює стінки капілярів, чинить протизапальну, антинабрякову та протизудну дію;
💚 есцин (екстракт насіння кінського каштану) - ефективний венотонік, знижує проникність капілярів, ефективен при куперозі;
💚 токоферол (вітамін Е) - антиоксидант, природний консервант, що зволожує та допомагає зберегти тонус шкіри;
💚 вітамін С - відповідає за вирівнювання тону та сяяння.
Це ще далеко не всі інгредієнти, але не хочу вас втомлювати, тож перерахувала основні. Зауважу, що склад на моїй баночці більший та багатший, аніж вказаний на сайті.
Бренд не використовує ароматизаторів, що дуже добре для власників чутливої шкіри, маска має ледь відчутний аромат компонентів (він не доставляє дискомфорту). Консистенція дуже щільна та масляниста на вигляд, але при нанесенні моя шкіра її поглинає так швидко, що при першому застосуванні я дуже здивувалась)).
Потім шкіра виглядає матовою без жодних слідів жирного (або будь-якого іншого) блиску. Наношу засіб я зазвичай пластиковою лопаточкою (в комплекті не йде, тож використовую свою).
Після вбирання через кілька хвилин можна побачити, як шкіра заспокоюється та набуває більш рівного тону. Я використовую її у вечірній рутині після азелаїнової сироватки від Jole (результат такого комбо можна побачити ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/43975/).
В принципі, така нічна маска може слугувати нічним кремом, особливо в холодну пору року. Перші тижні тестування азелаїнової сироватки я наносила маску кожного вечора, далі шкіра адаптувалась, тож тепер роблю це по потребі.
Можу сказати, що використання доволі економічне, тож вистачить продукту на кілька місяців.
Коментарі (0)