Дарина🦉

Запрошую до маленького челенджу

Запрошую до маленького челенджу
Запрошую до маленького челенджу

Привіт! Хочу запропонувати тобі поділитися своїм улюбленим брендом, або засобом, який тобі допоміг, та який ти обираєшь знов і знов.

💜Який допоміг тобі вирішити твоє питання зі шкірою, волоссям, нігтями, або, може це була дуже класна декоративна косметика!

Ділюсь своїми засобами, які мене врятували, та які, я обираю знов і знов.

💜 Бренд Jole став для мене відкриттям в цьому році, раніше я за нього навіть не чула. Побачила в клубі, почитала відгукі, і результати деяких дівчат мене вразили.

Маючи проблемну шкіру, я вирішила спробувати! Результат - косметика, яка творить диво з моєї шкірою, мої результати "до" та "після", можно побачити тут https://club.makeup.com.ua/post/35524/ !

💜Філософія бренду базується на наступних цінностях :

Якість

Безпека

Ефективність

Сюди б я додала, підхід до клієнта (мене веде косметолог більше трьох місяців), і завджи відповідає, на всі мої "дурні" та "смішні" запитання! Я людина, яка не розбирається в складі, та не знає, як правильно поєднати засоби між собою, щоб вони правильно працювали (для цього є спецільно навчанні люди🧐)!

Нажаль тільки в свої 33 роки, я спокійно можу вийти без тонального засобу (в три шари).

Я не рекламую бренд та їх засоби (хоча хотіла би!🤣), бо я вважаю, що все індивідульно, і я в цьому не фахівець! Просто ділюсь своєю історію, дуже рада, що в мене зявився такий друг🤗, як Jole.

Буду рада почитати твою історію про найулюбленіші бренди та засоби!

Всім дякую🦉

Запрошую до маленького челенджу