Anna_feerie

#myfavoritebrand

#myfavoritebrand

Якщо треба обрати один бренд, який перевернув уявлення про догляд, то для мене це однозначно Cos de Baha! Адже саме з його азелаїнової кислоти почалась магія: я побачила, що моя реактивна шкіра може мати більш рівний тон, запалення можуть зникати швидше і без жахливих наслідків, а про сяяння годі й казати – такої гладенької, відполірованої та по-хорошему glowy skin в мене не було ніколи.

Потім я порадила це диво сестрі, подругам та дівчатам в Клубі – і отримала величезну кількість позитивних вражень, тож ця азелаїнова кислота працює на різних типах шкіри, перевірено! 👌

#myfavoritebrand

Пептидна сироватка також показала мені, що таке вау-ефект – коли ти просто наносиш зранку кілька крапель, а через пару тижнів помічаєш, що мімічні заломи стали менш помітні, шкіра набула пружності і обличчя в цілому стало виглядати свіжішим. Cюди ж додамо пептидний тонер та крем – писала про них окремо, тож залишу посилання на розгорнуті відгуки:

Тонер: https://club.makeup.com.ua/post/20872/

Крем: https://club.makeup.com.ua/post/27540/

Сироватку з вітаміном С я купувала для мами, а після того, як в неї проявився дуже крутий та неочікуваний результат (а саме - зникла кератинізація на лобі), то спробувала й на собі - і це ледь не єдиний серум з даним активом, який не робить з мене помідорку)). Зате дає гладкість, сяяння шкіри та висвітлення постакне.

Саліциловий тонер – ще одна моя любов, адже він гарно очищує пори, при цьому прекрасно підсушує та лікує висипання (от буквально вчора протестувала й на чоловікові – в нього виникло акне на тілі і буквально з одного нанесення ввечері вже на ранок ми побачили значне покращання). Думаю, що в майбутньому спробую також саліцилову сироватку, адже вона ще потужніше має діяти🤗.

Сироватка з ніацинамідом 20 % також показала себе ефективною (попри свою шалену липкість🙃). Зате вона допомагала порам бути в тонусі, а постакне зникали з нею швидше.

Так, наразі я маю багато фаворитів та щиро люблю корейські, польські, німецькі та українські бренди, проте Cos de Baha займає в моєму серці особливе місце💚.

P.S. Дякую Дарина🦉 за таку цікаву ідею челенджа🥰.