Іспанський мачо у вашій ванній;)
Коли ваше декольте потребує уваги...
У минулих дописах у розповідала про причину моєї любові до іспанської косметики. Цього разу в моїй ванній оселився красунчик бірюзового кольору від бренду Sisbela.
Отже, знайомтеся, крем Sisbela із серії anti-aging. Після тижня випробування можу сказати, що він чудово відновлює, живить, зволожує, зміцнює шкіру. Із областю декольте та шиєю у мене давно проблеми, не скажу, що вони зникли, але шкіра однозначно стала більш пружною.
До складу крему входять: авокадо, гіалуронова кислота, женьшень, гліцерин. Не містить парабенів.
Зроблено в Іспанії.
Зміцнювальний і живильний крем для шиї та зони декольте від бренда Sisbela робить шкіру гладкою, ніжною й зволоженою. Такий б'юті-продукт покращує тонус, еластичність і пружність епідермісу, сприяє зменшенню зморшок. Формула косметичного засобу містить активні компоненти, які насичують вологою, живлять і пом'якшують шкірний покрив, а також проявляють протизапальні й омолоджувальні властивості.
Особливості Sisbela Neck And Decollete Cream:
- має насичену щільну консистенцію і легкий, ніжний аромат;
- швидко всотується і не залишає відчуття липкості;
- олія авокадо і сік алое заспокоюють, зволожують та пом'якшують шкіру;
- екстракт ехінацеї та бісаболол зменшують подразнення і запалення;
- екстракт кореня женьшеню активізує процеси мікроциркуляції і регенерації шкірного покриву;
- гіалуронова кислота нормалізує гідробаланс;
- гідролізований протеїн сої виконує живильну функцію;
- вітамін С вирівнює тон і мікрорельєф шкіри;
- дерматологічно протестовано.
Зовні крем схожий на густе масло, має ніжний аромат, не розшаровується під час спеки. На шкірі тане та гарно вбирається. Я задоволена, хочу придивитися до цього бренду більш уважно;)
Коментарі (0)