YuliHrytskoff

Крем-суфле для тіла "Обійми"- Tsukerka

Крем-суфле для тіла "Обійми"- Tsukerka

Взимку наша шкіра вимагає дуже ретельного зволоження, бо опалення – це один із факторів, що сприяють сильному пересушуванню шкірного покриву! Особисто у мене в зимовий період шкіра тіла стає дуже сухою і звичайні креми не дуже допомагають подолати зазначену проблему. Тому, в холодну пору року я волію купувати баттери для тіла або креми, у складі яких багато натуральних масел.Одним із улюблених зимових кремів, який реально здатний подолати навіть дуже сильну сухість шкіри тіла, для мене є Крем-суфле для тіла "Обійми" від виробника натуральної косметики - українського бренду Tsukerka. Про нього і хочу розповісти у сьогоднішньому моєму дописі.

Дуже красиве та незвичайне! Крем розфасований у прозорий пластиковий флакон, крізь який можна розглянути всю красу крему. На обороті флакона приклеєна інформаційна етикетка з деякими відомостями про засіб.

Флакон оснащений дозатором, який, до речі, працює абсолютно безпроблемно - подає невелику порцію крему від легкого натискання, не заїдає, не випльовує засіб.

У таких засобах доглядової косметики, як крем для тіла, насамперед я завжди звертаю увагу на склад. Адже це не гель для душу, який ми змиваємо зі шкіри, а засіб, який вбирається і може у разі хімічного та потенційно небезпечного складу нашкодити здоров'ю. Тому перед покупкою крему для тіла я стараюсь уважно вивчити склад і намагаюся вибирати тільки максимально натуральні засоби з безпечним складом. Склад крему "Обійми" мене цілком і повністю влаштовує - він малокомпонентний, більшість складових - натурального походження і практично всі з них - олії. Так, у складі є консервант, ароматизатор і барвник, але це не найстрашніші компоненти з усіх можливих... Тому, до складу крему я особливо чіплятися не буду...

Консистенція. Засіб дуже щільний, досить густий. Я не можу зрозуміти, чому виробник назвав свій продукт "крем-суфле"! Крем за текстурою настільки щільний, що мені нагадує класичний баттер для тіла! Та й у складі практично одні олії, тому, "баттер" однозначно більше підходить для характеристики консистенції продукту.

Колір. Крем складається з трьох кольорів - білого, жовтого та бузкового. Спочатку користування крем виходить з дозатора білого кольору, після його використання - жовтого, ну а наприкінці - залишається тільки бузковий колір. При переході з одного шару до іншого кольори трохи змішуються.

Запах. Крем дуже смачно пахне! Це класичний аромат "Бабл гам", тобто – фруктової жуйки. Причому аромат дуже яскравий і насичений! До того ж дуже стійкий. Якщо наношу крем вранці після душу – шкіра пахне практично цілий день; а якщо ввечері - то кремом пропахується вся піжама і постільна білизна. Але аромат "Бабл гам" мають тільки білий і жовтий шари крему, а фіолетовий пахне лавандою - трохи різкувато, як на мене!

В силу того, що крем-суфле для тіла дуже щільний і досить жирненький, я волію використовувати його саме ввечері - після душу. У зв'язку з цим, розподіляється по шкірі крем досить важко, - потрібно добре розтирати його по шкірі. Повністю вбирається середньо - приблизно за двадцять хвилин. Але після поглинання не залишає ні жирності, ні липкості, ні плівки. Так, трохи відчувається на шкірі, але я не сказала б, що ці відчуття неприємні...

Але найголовніше в даного крему - це його дія, а точніше - ефект на шкірі! Він не те що зволожує, він живить шкіру! Після його використання повністю проходять шелушіння, сухість, стягнутість! Шкіра насичена, зволожена, дуже доглянута...

Коли я крем тільки купила, перший тиждень використовувала його через день. Зараз мені досить наносити його всього двічі на тиждень - шкіра все одно залишається зволоженою. Тобто крем має не просто косметичний ефект, а дійсно якісно зволожує шкіру та має пролонговану дію!

Крем-суфле для тіла Tsukerka "Обійми" - справді якісний засіб, який коштує своїх грошей! Має прекрасний склад, ефективну дію, приємний аромат і дуже красиве оформлення, яке щодня піднімає мені настрій!

Рекомендую!