Yana__matviets

Garden Aurantis Revitalizing Cleansing Balm

Вже довгий час я користуюсь саме двоепатним очищенням обличчя
Я вже знайомила вас з ніжним молочком для очищення шкіри
https://club.makeup.com.ua/post/42751/
Сьогодні хочу розповісти про очищаючий бальзам для обличчя Garden Aurantis Revitalizing Cleansing Balm
Мій гель представлений у тревел форматі 10 мл, але на сайті є повнорозмір 60ml
Пакування: металева туба. Дуже зручно для подорожей. На ній вказана вся необхідна інформація
Текстура/аромат: легкий цитрусовий аромат з травами 🌿

Продукт легко наноситься і гарно ковзає по шкірі. Під теплом рук тане

Спосіб застосування
Ось тут сюрпрайз-сюрпрайз 🤪
Тому, що виробник пропонує 2 способи
1. Як засіб для демакіяжу. При контакті з водою бальзам перетворюється на молочко і легко змивається.
2. Як маску. Нанесіть бальзам на суху шкіру, залиште на 5-10 хвилин, а потім повторіть процедуру з пункту 1.

Склад мені дуже подобається!
🌿Glycerin - зволожувач, який утримує вологу в шкірі, роблячи її м'якою та гладкою.
🌿Ethylhexyl Cocoate - емолент, який пом'якшує шкіру та покращує текстуру продукту.
🌿Caprylic - зволожувач отриманий з кокосової олії, швидко всмоктується і не залишає жирного блиску.
🌿Macadamia Nut Oil - олія горіха макадамії, багата на жирні кислоти, зволожує і живить шкіру.
🌿Grape Seed Oil - олія виноградних кісточок, має антиоксидантні властивості та допомагає зволожувати шкіру.
🌿Sucrose Stearate - емульгатор, який допомагає змішувати олії та воду в продукті.
🌿White Clay - біла глина, очищує шкіру, абсорбує надлишки жиру і покращує текстуру шкіри.
🌿Diatomaceous Earth - діатомова земля, мінеральний компонент, який очищує і відлущує шкіру.
🌿Aqua - вода
🌿Laurus Nobilis Fruit Oil - олія лаврового листа, має антисептичні і протизапальні властивості.
🌿Salvia officinalis Leaf Extract - екстракт листя шавлії, заспокоює шкіру і має антибактеріальні властивості.
🌿Lecithin - лецитин допомагає підтримувати структуру шкіри.
🌿Sunflower Seed Oil - олія насіння соняшника, багата на вітамін Е, зволожує і живить шкіру.
🌿Ascorbyl Palmitate - форма вітаміну С допомагає освітлювати шкіру і зменшувати ознаки старіння.
🌿Tocopherol - вітамін Е захищає шкіру від пошкодження вільними радикалами.
🌿Citrus Limon Essential Peel Oil - ефірна олія лимона, освіжає шкіру і має антисептичні властивості.

Нанесено багато засобів!
І що ми бачимо?
З першого нанесення (як ви бачите я нанесла не багато бальзаму) він стер все в нуль!
Ну чи не ідеальний результат?
Тому підсумую
Це один з найкращіх засобів для зняття макіяжу, які я пробувала!
Шкіра після очищення гладенька та не роздратована
Garden Aurantis я закохалась в ваші засоби!
А згодом розповім про ще одного малюка, який мене підкорив 🫶