Beautiful land💞

Cтійка рідка помада для губ з глянцевим фінішем

Cтійка рідка помада для губ з глянцевим фінішем

Усіх вітаю💌.

︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀

Ця помадка знайома кожній красуні. Якщо ні, то обов'язково спробуйте — ви не пожалкуєте якістю, насиченим кольором та приємним ароматом. Це бездоганний подарунок для подруги і себе.

︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀︿﹀

Мені сподобалося пакування. Воно виготовлене з міцного, крепкого пластику, який повторює кольорову гаму самого продукту. Це створює єдиний і гармонійний вигляд для всієї колекції. На флаконі присутні випуклі букви з назвою серії "VINYL".

Що до текстури цієї помади — вона досить легка і не викликає відчуття стягнутості на губах. У перші хвилини може бути навіть відчутна липкість.

Консистенція помади вважається помірно рідкою.

Запах дуже приємний, я оцінила його як квітковий, мені здалися ноти троянди (можливо, мені просто давно дарували їх), а іноді навіть карамельний аромат.

Має дуже зручний аплікатор, який має таку форму, що дозволяє легко і рівномірно наносити помаду без жодних труднощів.

Як я його зостосовую на губи

Перед використанням добре взбовтую не більше 5 секунд, потім наношу на вуста

У мене відтінок - 10 "Lippy", це - щільний глибокий червоний колір, він дуже насичений і приємний на вигляд. Довго тримається на вустах, приблизно 6-8 годин.

Дивіться, як він чудово виглядає на вустах.

А ще один лайфхак: роблю невеличкі крапельки і просто розтушовую їх. Мабудь бачили на відео, коли був челендж макіяжу губ?

Я робила це саме з цією помадкою. Її колір стає менш виразним, додається ефект матовості, і при цьому зберігається стійкість. Обожнюю, коли помадка радує своєю якістю.

Насправді цікаво виглядає.

Плюси:

- приємний солодкуватий аромат;

- колір просто неймовірний;

- легка консистенція;

- вражаюче стильне пакування;

- супер стійкість;

- зручно наноситься;

- не пересушує вуста;

- м'який зручний аплікатор.

Мінуси:

- Не побачила.

Отже, це все. Що можна додати, щодо цієї помади, що вона настільки розкішна, що навіть словами важко передати її велич і красу.

Дякую за увагу.