𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Кристалічний концентрат для ванни "Магнієві пластівці"

Засоби на основі магнію стали для мене відкриттям, бо вони чинять користь не тільки у догляді за собою, а й позитивно впливають на весь організм.

Від Bisheffect у мене 2 кристалічних концентрати - цей і "Антистрес" з олією лаванди і лимону, про який я вже розповідала.

Даний варіант йде у форматі пластівців, це чистий магній, без будь яких додаткових компонентів й ароматизаторів.

Упаковка зручна і практична. Засіб представляє собою напівпрозорі тверді пластинки різного розміру і форми.
Запах відсутній, зовсім не відчувається.

Засіб призначений для прийняття ванн і ванночок.
На 100 л. води необхідно 200 грам магнію (для ванни)
І 10-20 грам на 5-10 л. води, якщо робити ванночки.
Температура води повинна складати 37-38 С°

Пластівці швидко розчиняються у воді, під час приймання магнієвих ванн шкірі комфортно.
Такі ванни допомогають гарно розслабитись, зняти втомленість і напруженість м'язів.

Після важного дня, коли сильно болять ноги і є загальна втома - то це спасіння. Всього 15-20 хв. і почуваєш себе набагато краще, немов оновлюєшся. Встаючи із ванни відчуваєш полегшення і розслаблення.

Магній дуже позитивно впливає на організм: покращує сон, зменшує стрес і тривогу, має протизапальну дію (зменшує запалення у м'язах і суглобах), а також гарно доглядає за шкірою. А головне - це натуральний продукт, який працює на користь здоров'ю.