D A S H A

Гідролати від FLOYA

Гідролати від FLOYA

В сезон спекотного літа я вже традиційно купую хоча б один флакон гідролату Floya в якості термальної води для обличчя, щоб полегшити собі життя в спеку. Але цей рік я вирішила поекспериментувати на свою голову, взявши новий вид гідролату цього ж бренду, і тому я підозрюю, що в цьому відгуку Ви відчуєте всі види з палітри емоцій від любові до ненависті, від лірики до драми, як і відчувала це я.

  • це український бренд ! :)
  • квіти для гідролату вирощені в київській області, с. Ковалівка
  • не містить спирту та консервантів
  • об'єми 100, 200 та 500 мл (100 та 200 мають спрей, 500 - бутль з кришкою)
  • що таке гідролат найкраще пояснює сам бренд і як він виготовлений: вода виготовлена класичним методом парової дистиляції і дистильована колодязною водою.
  • від себе скажу, що на вигляд це прозора вода з ароматом, але вода, яка має певні властивості рослин, з яких вона виготовлена.
  • на скільки зрозуміла, не тестується на тваринах
  • термін придатності 12 місяців, дата виготовлення вказана на флаконі
  • зберігати в темному, прохолодному місці
  • застосування для шкіри обличчя, тіла та волосся; аплікації компреси, маски, як компонент косметичних засобів
  • підходить для щоденного використання
  • противопоказання: індивідуальна чутливість

У цього бренду гідролат троянди представлений в двох видах, саме цей варіант називається: Трояндова вода rose floral water.

Склад: виготовлена з пелюсток відомих сортів троянд Double Delight та Violette Parfumee.

Це моя любов. Оne life. One love. One rose water. Погоджуюсь з усім написаним про нього в описі:

  • добре зволожує суху і чутливу шкіру, я б сказала підходить цим типам шкіри
  • має виражений пом'якшувальний ефект

Він дуже приємний, освіжаючий, не стягував мені шкіру, поливалась і обливалась ним досхочу протягом дня і це тільки в якості термальної води.

Дозатор видає приємну щедру хмарину свіжих краплин, витрачається економно.

Аромат делікатний, ніжний, для мене такою і має бути натуральна і тендітна троянда.

Інші способи застосування:

  • робила примочки, коли вона була пошкоджена після однієї косметичної процедури, допомагає для заспокоєння шкіри.
  • робила тканинну маску з неї: кинула маску-таблетку в окремо налиту воду і тримала до 10 хв. Теж нормально, але вважаю марнотратством його так витрачати, він накращий в розпиленні на обличчя.

купую цю воду стабільно і великим бутлем також.

Це другий варіант трояндової води від цього бренду.

Склад: виготовлений з пелюсток чайної та сортової троянди

Так само вдала покупка. Властивості ті самі, відмінність лише в ароматі.

Аромат: яскраво-виражений, при цьому ненав'язливий, не назву його важким чи душним, він лише яскравіший, не такий тендітний як попередній продукт, але дуже приємний, свіжий, не заважає собою користуватись, можна так сказати?

Можливо куплю наступного разу, якщо буде вигідна ціна.

Щодо цін: трояндові води вартують на порядок дорожче за інші гідролати в цьому бренді.

Склад: виготовлений з листя та квіток лаванди. Бренд в коментарях до товару уточнює, що зі свіжої англійської лаванди вузьколистної.

Опис: знімає подразнення, має виражену бактерицидну активність, антисептичні властивості, покращує колір обличчя, надає ліфтинг-ефект.

Аромат: дуже сильно лавандовий, слово яскраво-виражений - це дипломатично для нього, дуже сильний, але я вгадую лаванду, з хімічною віддушкою мені не асоціюється, дуже інтенсивний.

Щодо сприйняття ароматів бренд у коментарях до цього товару відповів так: в переробку йде вся рослина і тому запах може відрізнятись від загальноприйнятого парфумованого аромату.

І тут напевне, я маю сказати своє слово, а моє слово - індивідуальна чутливість! Вирішила я цього разу взяти окрім троянди надодачу цю лаванду. Очікувала, що буду користуватись ним як термальною водою як зазвичай з попередніми гідролатами. Не так все просто.

Щоб Ви розуміли, спочатку цей засіб я розпилила 1 раз на внутрішню кисть обох рук, перевірити аромат, нічого підозрілого не відбулось, тому через годину, пшикнула 1 раз на обличчя, через 30 хвилин повторила ще 1 раз. Зовнішніх проявів не було, але я відчула, що в мене трохи почався знижуватися тиск. Мені не стало погано, але було дискомфортно, це відчуття мені не здалось природнім, а викликаним цією штукою. Зовнішніх проявів не було.

Наступного дня. Я вже розумію, що розпилювати на себе більше не буду, але думаю спробую цю воду в якості примочки на одну подразнену ділянку шкіри в районі колін (після гоління). Я змочила 2 ватні диски цією водою не дуже обільно, і як примочку приклала до подразнення. Менше ніж за хвилину моя шкіра покрилася алергією, коліна були червоні до ненормального, руки були теж ніби обсипані, почав червоніти ніс і щоки. Я дуже перелякалась. Побігла змивати холодною водою, після довгого промивання почервоніння спало, але протягом дня у мене ще залишалися щоки рожевого кольору.

Що я хочу цим сказати, лаванда - це не моя рослина, тепер я знаю це.

Я недооцінила властивості цієї рослини, що вона може бути алергенною.

Засмучена, що дарма витратила 99 грн, але рада, що відбулася лише переляком без ускладнень алергії.

Не дозволю звинуватити себе в необачному використанні, я починала по троху і воно не одразу проявило себе і свій конкретний випадок я мала право описати.

З хорошого пам'ятаю, що він дійсно підійшов би сухій шкірі, він ефективно прибирав стягнутість.

P.S. Блогер всередині мене не дозволив випустити фото з лавандою не в естетичному вигляді, але я вже дивитися на нього не можу.

Не будемо завершувати відгук негативними емоціями. У мене ще є досвід використання гідролату яблука. Він у мене був кілька років потому, тому фото взяла з сайту Floya

Склад: виготовлений з плодів яблуні. Плоди зібрані у приватному господарстві київської області.

Аромат: я б не сказала, що точно вгадується яблуко. Він мені згадується більш трав'янистим ароматом, але пам'ятаю, що неприємних асоціацій не викликав.

Ефект: Матує шкіру, пам'ятаю дуже чітко. У мене тип шкіри обличчя схильний до сухості, тому ефект матуючої шкіри не був моєю метою, користувалась ним як тонік, приємна, нейтральна вода. Ефекта вау як від троянди не було, але на щастя, ефекта як від лаванди алергій теж не було.

Певні висновки все-таки будуть:

  • обираючи гідролат - звертайте увагу на властивості рослини, її алергенність.
  • по-малу, по-троху, по-маленьку - не починайте використовувати гідролати будь-якого бренду безтурботно і необмежено. Дайте собі час потестити цей продукт з обережністю, поки не впевнитеся, що у Вас з ним все добре.

На фіналі, не забуваємо, що відгук суб'єктивний, кожна шкіра індивідуальна, тому тепер ваша черга написати мені коментар про ваші враження від використання цих гідролатів.

Також у літній сезон зверніть увагу на корейський гель алое від Farmstay:

https://club.makeup.com.ua/post/42775/

P.S. Я думаю, що після всього пережитого я заслужила Вашу підписку, лайк та приємні слова теж приймаються. У мене вже зібрався альбомчик відгуків на товари, які вам точно буде цікаво почитати. Підписуйтесь. Бажаю Вам вдалих покупок!