Relance чи Sane?
Пінка для вмивання обличчя. Яка ж краще?
Яку пінку обрати? Ritual чи Sane? Плюси та мінуси?
🦋Зовнішній вигляд та упаковка
Пінка від Relance
виконана у повністю чорному стилі, з мінімалістичним стилем. На баночці не вказано склад, там лише назва та фірма
При цьому не можна це назвати сильним міну сом, адже ця пінка приїжджає в картонній коробочці, на якій вказана вся інформація.
Пінка від Sane
виконана у баночці чорного кольору, з білими наліпками, на яких повна інформація про пінку, склад, фірма. Виглядає акуратно та з корисною інформацією. Приїжджає без додаткової упаковки.
🦋Консистенція та аромат
Обидві пінки є прозорою рідиною.
Пінка від Relance
При збовтуванні виходить гарна пінка, вичавив ми отримуємо густу та майже без запаху пінку. Вона не тече, гарно розподіляється на обличчі.
Пінка від Sane
При збовтуванні пінка більш рідка, тобто, якщо поставити руку вертикально, то пінка буде стікати. Вона більш ніжна. Аромат солодкий, сильно відчутний. Нагадує арабські парфуми, але більш ніжні
🦋Досвід користування
Пінка від Relance
Цією пінкою я користувалась пів року, при користуванні майже кожного дня. Після неї шкіра обличчя чиста, та відчутно свіжіша.
Пінка від Sane
Цією пінкою я користуюсь майже місяць. І хоча мене дратує цей аромат, і те, що пінка більш рідка, все ж таки ця пінка краще. Після використання шкіра обличчя свіжа, доглянута, навіть знімає невеличкі почервоніння, та на шкірі залишається зволоженність.
Плюси та мінуси
Пінка ві д Relance
Плюси
Відсутність аромату
Густа пінка, що не стікає
Гарно вимиває
Додаткова упаковка
Мінуси
Занадто мінімалістичний стиль
Не зволожує
Пінка від Sane
Плюси