Ягідне ліпкомбо
Colour Intense Satin Lip Pencil 08 Iced Latte/LAMEL FLAMY Fever Blush 402 Flash/Maybelline New York Lifter Plump 04 Red Flag
Мені здається, що ці продукти були створені один для одного, бо в поєднанні дають дуже красивий результат! Тільке подивіться на ці текстури!
Мені дуже подобається поєднання нейтрального коричневого контуру та ягідної коралової середини губ
Може здатися, що в мене всі макіяжі губ за такою схемою, але різні продукти дають зовсім різний результат. І мені подобається знаходити для себе нові поєднання.
Мені дуже подобається, як виглядають губи і без пламперу
Так віглядає контур з олівцем для губ Colour Intense Satin Lip Pencil 08 Iced Latte та у якості тінту кремові рум'яна LAMEL FLAMY Fever Blush 402 у відтінку Flash.
Я часто ношу такий варіант, особливо подобається поєднання з червоною туш'ю. Це доволі стійко, соковито, але не перетягує на с ебе увагу.
Але якщо нанести зверху плампер, то виходить просто пожежа!
Це саме той ефект та ступінь пігментації, яку я чекала, коли купувала блиск-плампер Maybelline New York Lifter Plump 04 Red Flag. Але він настільке напівпрозорий, що самостійно виглядає просто як прозорий блиск і мені не вистачало насиченості та кольору.
Тому я додаю кремові рум'яна LAMEL FLAMY Fever Blush у відтінку 402 Flash у якості тінту, а вже зверху наношу блиск-плампер Maybelline New York Lifter Plump 04 Red Flag і це виглядає просто фантастично красиво!
Наче на губах полуничне желе!
Коментарі (0)