Інна ✨

Ягідне ліпкомбо

Ягідне ліпкомбо

Мені здається, що ці продукти були створені один для одного, бо в поєднанні дають дуже красивий результат! Тільке подивіться на ці текстури!

Ягідне ліпкомбо
Ягідне ліпкомбо

Може здатися, що в мене всі макіяжі губ за такою схемою, але різні продукти дають зовсім різний результат. І мені подобається знаходити для себе нові поєднання.

Так віглядає контур з олівцем для губ Colour Intense Satin Lip Pencil 08 Iced Latte та у якості тінту кремові рум'яна LAMEL FLAMY Fever Blush 402 у відтінку Flash.

Я часто ношу такий варіант, особливо подобається поєднання з червоною туш'ю. Це доволі стійко, соковито, але не перетягує на себе увагу.

Це саме той ефект та ступінь пігментації, яку я чекала, коли купувала блиск-плампер Maybelline New York Lifter Plump 04 Red Flag. Але він настільке напівпрозорий, що самостійно виглядає просто як прозорий блиск і мені не вистачало насиченості та кольору.

Тому я додаю кремові рум'яна LAMEL FLAMY Fever Blush у відтінку 402 Flash у якості тінту, а вже зверху наношу блиск-плампер Maybelline New York Lifter Plump 04 Red Flag і це виглядає просто фантастично красиво!

Наче на губах полуничне желе!