Маска для обличчя "Детокс" від EVO derm
🌱
Давно хотіла, щоб в мене в арсеналі була одна , але якісна маска для обличчя.
Так, як в мене проблемна шкіра для себе обрала продукт від бренду EVO “detox” .
Чому саме він? Адже EVO derm – український інноваційний бренд космецевтики, засновницею якого є косметолог з багаторічним досвідом – Оксана Коротка, а для мене це показник, тому є довіра.
Бренд має власне виробництво, яке відповідає міжнародним стандартам та має сертифікат GMP.
●Об'єм: 50ml
●Вартість : 880 грн
●Термін придатності: 18 місяців (3 місяці після відкриття)
Масочка прийшла в стильній, крафтовій, картонній коробочці , з білою наклейкою , де вказана назва бренду .
Тут ви можете побачити розпаковку: https://club.makeup.com.ua/looks/43108/ .
Баночка
●Тара виготовлена із якісного , темного скла .
Бренд прагне надихати своїх користувачів, та залучати аудиторію до екоініціатив, тому можна повертати тару на перероблення. Але мені на стільки комфортна баночка, що після закінчення засобу - я залишу собі, та знову чимось наповню .
●Зручна, чорна кришечка виготовлена із якісного пластику. Є наклейки з необхідною інформацією .
●Все виконано в мінімалістичному стилі , використано чорно - білі кольори . Мені такий дизайн дуже імпонує .
●Є захисна пластикова мемрана з маленьким хвостиком , за який зручно відкривати .
Аромат, текстура та склад
●Відкривши баночку я відразу відчула знайомий аромат - це запах чайного дерева. Дуже приємний , освіжаючий , ментолово-прохолодний.
●Текстура середньої щільності, кремова, має сіро-оливковий колір із вкрапленнями чорних крупинок .
●Активні компоненти маски:
Блакитна глина насичує шкіру та наповнює її корисними мінералами. Крім того, блакитна кембрійська глина відрізняється вираженою протизапальною дією, допомагає усувати косметичні недоліки і уповільнювати процеси старіння
Сірка сприяє утворенню колагену, який потрібний для відновлення клітин шкіри. Вона також має потужну себорегулювальну дію (стабілізує вироблення шкірного сала), пришвидшує загоєння пошкодженої шкіри, зменшує прояви постакне. Окрім того , сірка значно збільшує опір шкіри проти окислювальних процесів, викликаних УФ випромінюванням.
Олія чорного кмину має виражену антисептичну, антибактеріальну, протизапальну дію на шкіру обличчя, допомагає зупинити запальні процеси шкіри та сприяє прискоренню регенерації її пошкоджених клітин
Ензими здійснюють м’яку ексфоліацію, не пошкоджуючи захисний шар шкіри. Після декількох процедур із застосуванням маски шкіра обличчя набуває гарного кольору та освіжається.
Екстракт шавлії має протизапальні властивості, сприяє загоєнню запалень. Цей компонент є ефективним для шкіри з ознаками старіння, оскільки розгладжує дрібні зморшки та має антиоксидантні властивості.
Спосіб використання
●Маска потрібно нанести на очищене обличчя.
Завдяки комфортній текстурі вона рівномірно розподіляється та поглинається . В процесі нанесення відчувається аромат чайного дерева, та прохолода на обличчі. Вона чудово охолоджує, та тонізує. Це дуже приємні відчуття в літню спеку. Тримаю 15-20 хв . Маска починає поглинатись і при цьому не стягує та не сушить шкіру. На фото видно дані етапи . Після цього змиваю теплою водою. Шкі ра від масочки очищується дуже легко. ( не так , як від звичайної глиняної, коли потрібно добавити сил , використати багато спонжиків і сам будеш весь заляпаний в процесі вмивання обличчя)
Результат та враження
●В першу чергу завдяки прохолоді , яка відчувається на шкірі - маска чудово знімає набряки та тонізує ( для мене це ідеальний процес в період спеки)
●Шкіра стає матова, приємна на дотик.
●Маска має протизапальну та заспокійливу дії, а також прискорює процес загоєння дрібних пошкоджень. І це я відчула на собі , адже робила в дерматолога читку обличчя і мала мілкі ранки , на другий день після процедури я використала дану масочку. І процес загоєння був значно швидшим, ніж зазвичай.
●Текстура дуже комфортна. Мені подобається, що немає відчуття стягнутості , сухості. Шкіра навпаки досить зволожена і можна не наносити додаткові компоненти .
● Стильний, мінімалістичний дизайн .
● Засоби не тестуються на тваринах, усі компоненти є виключно рослинного походження
Відео
Масочка виправдила всі мої очікування!
Знайомство з брендом пройшло вдало , дуже хочу спробувати інші продукти .
Щиро рекомендую !
Коментарі (0)