Ксенія 💫

Дешевий бальзам, який полишив у стороні мої дорожчі.

Дешевий бальзам, який полишив у стороні мої дорожчі.
Дешевий бальзам, який полишив у стороні мої дорожчі.

Мої вітання, найкращі 😘!

Нещодавно я наткнулся на одну таку річ, після якої я полишила всі свої блиски від Kiko 😅, Dio-ри і не можу насолодитися ним...

Запрошую ж дізнатися про що мова ⤵️

Гуляли ми значить з малечею і натрапили на стенд Essence, поки я там щось розглядала, мої 2 малі принесли цей бальзам зі словами "Мама, хочу 🥹".

У них повно своїх бальзамів різноманітних - і прозорі, і з блискітками, і різного формату.. і зазвичай поки один не закінчиться, інший не купую їм. Але тут на мене щось найшло і я, не думаючи сказала - "вау😍" (був тестер).

Все. Історія закінчилася 😁. Далі серйозно про продукт.

Отже, хочу розповісти про неймовірно гарнющу помаду від Essence ELECTRIC GLOW.

Об'єм продукту 3,2 грами. Мало як на мене). Навіть це "мало" помітно, коли дістаєш повністю пулю, щоб розгледіти цю красу.

На цих фото повнорозмірний варіант, ще не використаний.

Яка особливість цієї красуні - це засіб, який змінює свій відтінок при нанесенні та тінтує ваші вуста, зволожує їх гарно та надає гарного глянцю.

Спочатку це абсолютно прозорий бальзам.

Пакування взагалі мега круте : неоновий яскравий трав'яний відтінок напівпрозорого футляру з шрифтом металево- рожевого кольору.

Зі зворотнього боку також коротка інформація для споживача.

Все дуже просто. Настільки просто😀, що все почало стиратися буквально через тиждень використання. Я на це незважаю, бо з рук практично не випускала цей блиск!

Сам футляр доречі зручний, закручується щільненько,тому ризику розкритися немає.

Не відстає по яскравості і помада - назва говорить сама за себе "Electric Glow" ! Хоча виробник і позиціонує цей продукт як помада, я більше схильна називати це напівпрозорим бальзамом з блискітками. Пуля сама рівнесенька, виконана бездоганно.

Я навіть перший день забороняла малим її чипати, щоб не порушувати цю цілісність краси 🤣. "Поки не пофоткаю" (If you know what I mean 😅).

Блискітки всі "занурені" всередині. Вони мають галографічний фіолетово-рожевий відтінок. На вустах більш помітні саме фіолетові. Чаруюче ✨

Аромат - це взагалі історія в серденько! Я відверто відчуваю ягідну композицію, мікс, який доповнює аромат кавунчика вкінці.. багатьом він на першому плані, а я його чую делікатно в завершенні.

Це точно продукт, мастер хев не тільки цього літа для мене, який ще й неймовірно мені підіймає настрій ☺️!

Не дивлячись на яскравість кольору, помада наноситься абсолютно прозоро спочатку, лише через секунд 40 починає проявлятися ніжно- рожевий відтінок. І саме головне, запитаєте - досить великі блискітки, як же вони? Вони не передаються на вуста, може 1, максимум 2.

Де вони діваються - не знаю 😁.

Чому я вважаю, що це більше схоже на бальзам, бо саме при нанесенні це відчуваєш наповну: засіб сам ковзає по губам невимушено, дуже плавно.

В мене немає шелушінь на губах, але після нанесення відчуття приємні. У малечі також дуже гарні губоньки після. Тобто, це не доглядовий засіб, все вірно, але і гірше він не робить, невеличкий відсоток покращення все ж є, на мою думку.

І ось буквально за хвилинку цей бальзам починає проявляти свій колір. Він стає відтінку кавунчика або ж ягідного, що і вкладали в ідею аромату виробники.

Ще з часом відтінок стає ще насиченішим. Максимально ягідним. Це відбувається приблизно за 5-7 хвилин.

Його не треба багато разів нашаровувати, він діє буквально миттєво. Але зупинитися з ним важко). Дуже комфортний!

Відносно стійкості то тут все також на висоті : засіб дійсно в цьому випадку показую себе максимально достойно, адже він не зникає ні за півгодини, ні за годину з вуст. Тримається довго і сходить також поступово. І саме головне тут немає ніякої липкості, волосся нікуди не прилипає, сухості після, ніяких негативних відчуттів в цьому плані.

Ще досить важливий момент, він не залишає відбитків на посуді.

Змивається цей бальзам легко міцелярною водичкою, не прикладаючи для цього багато зусиль.

Для мене зараз це засіб для легкого та швидкого макіяжу. Він дуже прикрашає вуста та надає доглянутого все ж таки вигляду, я це бачу по собі. А ще дуже підіймає настрій!

Користуюся ним не тільки на вихід, а і вдома.

Також від пігменту ваших губ буде і різним цей літній відтіночок : у когось він більш ніжним, у когось більш насиченим, але все одно гарним.

Дуже рада цій знахідці завдяки моїй малечі 💔. Треба брати ще один відчуваю 😉

А зараз він ще й по крутій знижці 95грн , тому ловіть не думаючи 😚

Гарного усім дня!

З повагою, Ксенія.