Yuriivna

Фарбування волосся | Acme Color

Фарбування волосся | Acme Color
Фарбування волосся | Acme Color

Фарбуюсь цією фарбою я вже не вперше,проте з першого використання вона мені так сподобалась,що я продовжую її купувати,адже знаю,що вона точне не підведе.

Вагомою перевагою є те,що вона заявлена як без аміаку,саме таку я і обираю,якщо хочется освіжити колір волосся.Моє волосся від природи темно-каштанове,проте насиченості кольору мені замало,влітку особливо хочеться гарних шоколадних переливів на волоссі при сонячному світлі.

Для себе я обрала знову відтінок 141 Шоколадний,також у наявності є інші не менш цікаві відтінки.Проте поки що я обираю для себе класичний шоколадний або коричневий відтінок,щоб був дещо схожий на мій природний колір волосся.

Фарба має картоне пакування,у коробці є безпосередньо сама туба з фарбою,вона металева,тому залишки фарби видавлювати дещо складно,але з цим можна впоратися.Також,у коробці є ще рукавички,вони значно більшого розміру моїх рук,але це мене не дивує,бо загалом усі рукавички у комплектах до фарби - є завеликим для мої рук.Так,як всі ми різні,то і розмір рукавичок роблять такі,щоб краще були великими,аніж маленькими.

Фарбування проходить доволі легко,фарба рівномірно розподіляється,тому якщо Ви фарбуєтесь вдома та самі,то не хвилюйтеся фарба не лягає плямами,навіть якщо Ви не бездоганно розподілили її по всім пасмам,бо я також фарбуюсь на швидку руку та іноді наношу на певну ділянку забагато засобу,а на певні ділянки замало.І скажу впевнено,фарба завжди лягає рівномірно.

Чи добре змивається фарба?

Якщо говорити про рукомийник то я одразу мию його після фарби,якщо помічаю забруднення.Якщо говорити про руки,то я мию звичайним милом,фарба змивається проте може знадобитися декілька разів мити їх.Зі шкіри (чоло,шия) фарба змивається після безпосереднього миття голови.

Результат після фарбування мені дуже сподобався.Волосся стало блискучим,насиченим та наповненим.Саме 141 колір має теплий шоколадний відтінок,який так гарно переливається на сонці.Поступово фарби вимикається з волосся,але повторюсь - поступово.Тому для миття голови у мене є окремий рушник,бажано не світлий)На пакування написано,що фарба вимивається через 6-8 разів миття голови.Проте я хочу повернутися до вартості цієї фарби,вона має бюджетну ціну,а ще й часто буває на знижці.Результат після та вартість приємно вражають,адже мені хочется повертатися до неї знову й знову.