Ірина 🦋

Засіб, який рятує в екстрених моментах

Засіб, який рятує в екстрених моментах

Скажу відразу, я не використовую сухий шампунь Syoss Anti-Grease Dry Shampoo від немецької фірми 🇩🇪 на постійній основі, тому що мені ліньки помити голову. Але бувають моменти у житті, коли він просто необхідний, поїздка, відключення води або ще якісь екстрені моменти 😱

Професійні шампуні Syoss використовує багато стилістів і перукарів високого рівня. Німецькі засоби допомагають усунути безліч проблем з поведінкою і зовнішнім виглядом волосся, завдяки цьому значно полегшується процес укладання. Шампунь Syoss Anti-Grease Dry Shampoo створений для ефективного догляду за волоссям, схильним до жирності.

Засіб прекрасно очищає від забруднень, усуває зайву жирність, надає локонам пишності, еластичності та гладкості, вирівнює структуру кожної волосинки, запобігаючи ламкості та посіченню кінчиків.

У мене ще старий дизайн флакона, об'єм 200 ml, со спреєм.

Ретельно струснути балон. Розчешіть волосся. Наносити пасмо за пасмом, з відстані в 20 см. Вмасуйте за допомогою рушника і ретельно розчешіть волосся. Видаліть залишки шампуню за допомогою фену.

Я завжди використовую сухий шампунь строго за інструкцією, білий наліт з волосся легко видаляється рушником та феном+ гребінець 🪮. Якщо цього не робити, на волоссі може залишитися білий наліт

Цей шампунь не замінює повноцінне миття голови, використовую його в рідкісний випадок, якщо немає можливості вимити голову і потрібно терміново виходити. Зазвичай увечері я намагаюся мити голову звичайним методом, якщо вдень наносила шампунь, але кілька разів було, що у мене не було такої можливості, і волосся пристойно виглядало навіть наступного дня. Також цей засіб дає хороший обсяг. Засіб добре абсорбує шкірний жир.

Це вже мій 3 флакон, за весь час використання він не викликав свербіж, роздратування, прищі, лупа, але, як я вже говорила, я не використовую його ніколи на постійній основі.

Так само в салоні після стрижки, пару разів майсте 💇🏻‍♀️ мені наносила сухий шампунь на чисте волосся, для надання об'єму, і щоб волосся залишалося чистим довше.

Я задоволена цим засобом, воно жодного разу мене рятувало 👍🏼

А ви використовуєте сухі шампуні?

🎀 Batiste Dry Shampoo Clean and Classic Original

🎀 Batiste Dry Shampoo Fruity and Cherry

🎀 Batiste Dry Shampoo Coconut and Exotic Tropical

🎀 Batiste Dry Shampoo Heavenly Volume

🎀 Batiste Dry Shampoo Natural & Light Bare

🎀 Batiste Dry Shampoo Dark and Deep Brown a Hint of Color

🎀 L'Oreal Paris Elseve Dream Long

🎀 L'Oreal Paris Magic Shampoo

🎀 Got2b Fresh It Up! Dry Shampoo Extra Fresh

🎀 Got2b Fresh it Up! Dry Shampoo Volume

🎀 NIVEA Fresh Revive Dry Shampoo Medium Tones

🎀 NIVEA Fresh & Mild

🎀 Nua Dry Shampoo

🎀 Schauma Miss Fresh Dry Shampoo

🎀 Schauma My Darling Dry Shampoo

🎀 Kerastase Fresh Affair Dry Shampoo

🎀 Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones

🎀 Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Bodifying Dry Shampoo Spray

🎀 Matrix Total Results High Amplify Dry Shampoo

🎀 Time Out Dry Shampoo Original

🎀 Klorane Nettle Sebo-Regulating Dry Hair Shampoo for Oily

🎀 Wella Professionals EIMI Dry Me Shampoo

🎀 Chi Luxury Black Seed Oil Dry Shampoo