Strange Love

Cellular Luminous від NIVEA: Мої враження

Cellular Luminous від NIVEA: Мої враження

Перше враження - засоби виглядають розкішно, пакування красиве та надійне. Така косметика стане окрасою туалетного столика. Проте для нас головне ефективність, чи не так?

Зізнаюся щиро, не всі засоби сподобалися. Далі розповім, чому. Проте два креми мені зайшли, особливо нічний догляд для шиї та декольте.

Cellular Luminous від NIVEA: Мої враження

Сироватка має дуже приємну текстуру, в міру водяниста, не жирна, дуже легко розподіляється шкірою. Засіб має дуже інтенсивний запах, хоч він, правду кажучи, приємний. Аромат залишається на шкірі ще наступні 10-20 хвилин після нанесення. Я завжди пишу, що доглядова косметика не повинна містити віддушок, це моє глибоке переконання.

Також чую легкі ноти спирту. Воно і не дивно, адже Alcohol Denat на сьомому місці у складі.

Засіб добре веде себе на шкірі. Не скочується, лягає в якості бази під макіяж та сонцезахист. Дарує шкірі здорове сяйво. 10 днів тестування замало, аби говорити про серйозні й вплив на якість шкіри та боротьбу з пігментацією. Принаймні стан моєї шкіри не погіршився.

Проте не впевнена, що продовжу користування на постійній основі через страх пересушитм шкіру спиртом.

Цей сонцезахисний флюїд поєднав в собі безліч фільтрів, в тому числі містить комбінацію хімічних та фізичних. Містить як нестабільні компоненти сонцезахисту, так і найновіші та найпродвинутіші. Наприклад, Uvinul®T 150 - найбільш потужний та фотостабільний УФ-В фільтр, він один з найбільш високоефективних на ринку УФ-В фільтрів.

Засіб має приємну текстуру, легко розподіляється. Попри наявність фізичних фільтрів, не залишає білого касту на обличчі. Після розподілення повністю непомітний. Дарує приємне сяйво шкірі.

Як і його сестра по серії, містить в собі спирт та сильну віддушку. Для мене це великий мінус.

За ці дні тестування він не нашкодив моїй шкірі. Добре продемонстрував себе в ці спекотні і сонячні дні, адже на шкірі жодного натяку на засмагу. Проте спирти в складі ставлять під сумнів подальше використання. Залишу його для захисту зони декольте.

Цей засіб сподобався мені! І планую продовжувати використання і надалі, хоч і у нього склад далеко не ідеальний.

Крем має приємну трішки жирненьку текстуру, при цьому не робить шкіру масною. Не скочується, добре лягає під наступні етапи догляду та мейкапу. Крем не містить віддушок, це великий плюс!

У складі є багато активів, які справді на перспективу можуть боротися зі слідами втоми навколо очей, той же кофеїн та тіамідол. Поки відмічаю лише те, що шкіра стає м'якою на ранок після використання, тональний лягає краще в зоні навколо очей.

В той же час у складі бачу sodium hydroxide, який може викликати сліпоту при потраплянні в очі у великій кількості. Звісно, його концентрація у даному кремі мізерна, проте навіть це мене трішки насторожує.

Якщо закрити очі на погрішності складу, цілком дієвий крем під очі, який не зробить дива, проте допоможе підтримати стан шкіри.

Засіб, що сподобався мені чи не найбільше. Від нього віє старою доброю класикою NIVEA у синій металевій баночці. Нічний крем "Вирівнювання тону" також має приємну жирнувату текстуру (проте не настільки масну, як у класики), після нанесення шкіра стає оксамитовою та дуже приємною на дотик. Крем не скочується, навіть якщо нанести багацько.

Засіб маю сильні віддушки, пахне приємно і довго, навіть через 10-20 хв чую його на собі.

Для себе вирішила, що буду наносити засіб на шию та зону декольте, які свого часу сильно вкрилися пігментацією.

У складі нічного крему "Вирівнювання тону" компоненти, які добре утримують вологу та пом'якшують шкіру. Впливу на плями я не побачмла наразі, зате шкіра з ним справді приємніша на дотик.