ANN_DI

Шампунь-пілінг проти лупи від Vichy

Дякую Anna_feerie , що нагадала за цей шампунь 🎀

Я не знаю, як я могла за нього забути. Це реально палочка-виручалочка. Сьогодні я помила волосся цим шампунем, і о бооооже, відчуття чистоти 💫

Так ось, більше детальніше :

• 1. Ефективність проти лупи: Шампунь-скраб дійсно вражає своєю здатністю боротися з лупою. Його активні інгредієнти не лише зменшують її прояви, а й попереджують повторне з'явлення. (Він реально працює, і зменшує свербіж)

• 2. Зволоження та очищення: Він не тільки допомагає в боротьбі з лупою, але й ефективно очищає шкіру голови від забруднень, забезпечуючи при цьому зволоження і пом'якшення волосся. (Після нього шкіра голови тримається чистішою)

• 3. Природні інгредієнти : Цей шампунь містить цінні мікроелементи, амінокислоти та мінерали, які живлять і зміцнюють волосяний покрив, роблячи його більш еластичним і доглянутим. (Приємний травʼяний запах)

• 4. Легкий ефект пілінгу: Легка текстура шампуню забезпечує ефект пілінгу, сприяючи відлущуванню відмерлих клітин і покращуючи стан шкіри голови. (Делікатний і справді легкий пілінг)

• 5. Враження: Відчуття свіжості - це про цей шампунь. Я вже користувалась ним, тому в мене сформований повний погляд на нього) Він гарно очищує шкіру, гарно допомагає з лупою, має приємний аромат. Я задоволена на 100% 😍 Але я не використовую на постійній основі, він йде 1р на тиждень.

Цей шампунь насправді заслуговує на увагу своїми властивостями і результативністю, які видно з перших застосувань.

100 із 10 ⭐️