Чистикова Дар'я

Sweet Amsterdam

Sweet Amsterdam

Продовжую знайомство з українським брендом парфумерії Avenue Des Parfums. На цей раз парфумована вода. Більш яскрава та відчутна, під назвою Sweet Amsterdam 》》》

Пакування парфумованої води розкішне, розсувна картонна коробочка. Виглядає дуже стильно, таку коробочку не соромно приподнести у якості презенту 🎁 А ще краще декілька таких коробочок, якщо знаєте вподобання людини.

Спочатку вона була зпакована у додаткову плівку, як це зазвичай буває у парфумів. Флакончик з прозорого товстого скла. Як видно, колір цієї парфумованої води карамельний.

Дозатор стандартний, розпилює м'яко та дрібно. Кришечка сидить щільно та не злітає.

Тепер про аромат, Sweet Amsterdam 😍

Тип аромату: східні

Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Груша, Рожевий перець

Нота серця: Жасмин, Кава

Кінцева нота: Ваніль, Кедр, Пачулі

Відразу після нанесення, я чую гіркоту перцю та цитрусових, яка миттєво змінюється нотками груші, такої соковитою та стиглої. За кілька хвилин вступає дует кави та ванілі. Цю парочку у піраміді мій носик чує за кілометр. Готова співати оди цьому поєднанню, відчувається терпко, солодко та складно. Він тримається до останнього, він як ті, котрі уходять з вечірки завжди останніми. В той час як кедр та жасмін забігли тільки привітатися і одразу уходять.

Асоціації: ... Вечір. Все якось зранку пішло не за планом, ти засмучена, на тобі блек лук та смокі...Ти заходиш у малолюдний, але добре знайомий бар. На фоні грає Radiohead та їх хіт Creep. Бармен навіть не питає, що ти будеш сьогодні. Мовчки та майже одразу простягає тобі бокал з еспресо мартіні з добрячею долею ванільного сиропу у складі. Від першого ж ковтка стає так тепло, затишно та солодко. Ти розумієш, що цей, здавалось би, провальний вечір врятовано...

Не дивлячись на певну тяжкість та місцями приторність аромату, я бачу в ньому шаленість, у гарному сенсі слова, легку безтурботність та жіночнісь. Він може бути комусь задушливим від ванілі, тому більшість відкладе його на осінь-зиму. Але особисто мені (або на мені) він відчувається не так солодко, як раз в міру, що робить його чудовим варіантом на будь яку пору року.

Стійкість гарна, 4-6 годин на шкірі, на одязі ще довше. Шлейф присутній, але не довгий. Після першої години аромат стихає та стає більш інтимним та близьким до тіла.

Відверто кажучи, я дуже задоволена цим ароматом, все більше і більше впевнююсь, що він мій на 100%. Якщо вам відгукується піраміда чи ви полюбляєте солодкість у ароматах, раджу обов'язково придивитися до Sweet Amsterdam від Avenue Des Parfums.

Дякую за увагу ❤️