Spodobaieva Maryna

Швидке оновлення поличок

Швидке оновлення поличок
Швидке оновлення поличок

Навіть не знаю з чого почати. Зазвичай моя рутина останні пару років перед виходом на вулицю влітку полягала з обов’язкового сонцезахисту обличчя, шиї, вух, більш чутливих ділянків та тату. Але так було не завжди, я пам’ятаю ті часи, де SPF був потрібний тільки на морі.

Ви спитаєте, що тут робить сироватка від Mermade? Вона використовувалась не за призначенням. Мені дуже сподобалась вітамінна сироватка, яку я купувала для мами. Але не знаю чому собі обрала заспокійливу, дуже багато позитивних відгуків про неї було в MUC. Але ми відразу не потоваришували, висипів я чекала не довго, реакція шкіри була максимально дивною скільки би я її не наносила. Тож для проблемної шкіри, не сильно можу рекомендувати.

Але тиждень назад, я не сильно вдало вийшла на вулицю. Звісно ділянки, які були захищені SPF, виглядали нормально. Але інші виглядили щось середнє між алергією та сонячним опіком. Плями, почервоніння і плюс, як на зло з заспокійливих засобів дома сироватка Mermade і крем з пантенолом від Medi-Peel. Я не люблю коли засоби лежать без діла, звісно я нанесла сироватку. Яким було моє здивування, коли вона подіяла, перед сном я нанесла додатковий шар. На ранок почервоніння майже не було. Вистачило мені її не надовго, але за пару днів шкіра виглядала, як нічого не було.

Швидке оновлення поличок
Швидке оновлення поличок
Швидке оновлення поличок

І тут постало питання швидко вибрати сонцезахист для тіла і щось з пантенолом після. Вибір був не великий, але в магазині був провірений роками Біокон. Тож я обрала:

  • Спрей Біокон ультразахист, SPF 70, проти засмаги

Засіб має дуже високий ступінь захисту шкіри (коефіцієнт захисту SPF 70), завдяки чому перешкоджає посиленню пігментації шкіри під дією ультрафіолетових променів.

Основні властивості спрею:

  • сучасна система фільтрів для захисту шкіри від ультрафіолетових променів спектрів UVB і UVA (в тому числі довгохвильових UVA2) і видимого синього світла (HEV) тут я трішки сумніваюсь, але хай буде;
  • рекомендований для дуже світлої і фоточутливої шкіри;
  • захищає шкіру від сонячного опіку, фотостаріння і пігментних плям;
  • перешкоджає розвитку фотодерматозу.

Спосіб застосування: розприскати на шкіру і рівномірно розподілити. Регулярно, кожні 1,5-2 години і / або після купання оновлювати нанесення.

Склад: Аqua, octocrylene, C12-15 alkyl benzoate, butyl methoxydibenzoylmethane, ceteareth-20, ethylhexyl methoxycinnamate, ethylhexyl triazone, caprylic/capric triglyceride, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, phenylbenzimidazole sulfonic acid, glycerin, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, acrylates/C12-22 alkyl methacrylate copolymer, arginin, coco-glucoside, titanium dioxide, allantoin, tocopheryl acetate, butyrospermum parkii butter, panthenol, sodium hydroxide, carbomer, BHA, xanthan gum, methylparaben, propylparaben, diazolidinyl urea, parfum, hydroxycitronellal, benzyl salicylate, geraniol, butylphenyl methylpropional, citronellol, limonene.

  • Спрей після засмаги охолоджуючий

Спрей швидко заспокоює, знімає біль і охолоджує шкіру перші пару хвилин. Зволожує, не залишаючи жирної плівки.

Спосіб застосування: рівномірно розподілити по шкірі. Уникати попадання на слизові оболонки та відкриті рани.

Склад: Аqua, helianthus annuus seed oil, butyrospermum parkii butter, ceteareth-20, panthenol, PEG-8, dimethicone, cucumis sativus extract, bisabolol, carbomer, sodium hydroxide, BHA, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, xanthan gum, disodium EDTA, parfum , hydroxycitronellal, benzyl salicylate, geraniol, butylphenyl methylpropional, citronellol, limonene.

D-пантенол, олія ши (каріте) і екстракт огірка проявляють протизапальну і відновлювальну дію на шкіру при сонячних опіках. Не містить спирту.

Пакування прям класика, скільки пам’ятаю воно майже не змінюється. Текстура в них більше до молочка, гарно поглинається шкірою. Зручно, що в форматі спрею, думаю відлити в маленьку баночку, щоб брати з собою. Поки ніяких нарікань немає. Якщо будуть обов’язково зроблю окремий допис.

Який Ваш люблений сонцезахист для тіла?

Дякую за увагу, не забувайте за SPF🌞