☕️ Karina ☕️

SHELLY ОЛІЯ ДЛЯ НІГТІВ ТА КУТИКУЛИ

SHELLY ОЛІЯ ДЛЯ НІГТІВ ТА КУТИКУЛИ

Олія для нігтів і кутикули з екстрактом марокканської м'яти та олією чайного дерева від Shelly забезпечує професійні результати з першого ж використання. Вона має легку і не дуже жирну консистенцію та легкий м'ятний аромат, що робить процедуру догляду приємною й ефективною. Активні компоненти, такі як екстракт марокканської м'яти та комплекс природних олій, забезпечують якісне зволоження і живлення кутикули, бокових валиків та нігтьової пластини. Засіб допомагає зменшити розшарування і ламкість нігтів, надаючи їм здорового вигляду. Завдяки компактному флакону-олівцю, олію можна брати з собою у будь-яку мандрівку і використовувати у зручний для вас час.

🌿Пакування - олія у форматі олівця. Знаходиться при отриманні у прозорій плівці. Містить кришку. А також на кінці - кнопку, при натисканні якої, олія просувається до пензлика. Дуже зручний та компактний формат.

🌿Об'єм - 3 мл.

🌿Розхід - мінімальний. Навіть при щоденному використанні вистачає надовго.

🌿Виробник - Україна.
🌿Інградієнти - абрикосові кісточки, авокадо, м'ята, мигдаль, олива, чайне дерево.
🌿Аромат - м'ята та чайне дерево.

SHELLY ОЛІЯ ДЛЯ НІГТІВ ТА КУТИКУЛИ
SHELLY ОЛІЯ ДЛЯ НІГТІВ ТА КУТИКУЛИ
SHELLY ОЛІЯ ДЛЯ НІГТІВ ТА КУТИКУЛИ
SHELLY ОЛІЯ ДЛЯ НІГТІВ ТА КУТИКУЛИ

🌿Склад - Paraffinum Liqvidum, Olive Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Mentha Piperita Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Essential Oil, Fragrance, CI.

1 елемент складу середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

3 елементи складу не знайдено.

🔵Paraffinum Liqvidum - допустимо. Мінеральна олія. Емолент, розчинник. Сприяє утриманню вологи в шкірі.

🔵Mentha Piperita Extract - допустимо. М'ята.

🟠CI - барвник.

До складу нарікань не маю.

Я рекомендую цю олійку до використання. Адже вона зручна та компактна, швидко поглинається, має приємний м'ятний аромат, чудово зволожує. 10/10