Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika Soda Pore Cleansing Deep Cleansing Oil, 150 мл
Засіб, який я обожнюю 😻
Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika Soda Pore Cleansing Deep Cleansing Oil, 150 мл
Моя улюблена олійка, яка змиє будь який макіяж та м'яко очистить шкіру обличчя. З цим засобом знайома давно і постійно оновлюю баночки. Ця олійка глибоко очищає пори шкіри від забруднень і шкірного жиру та ретельно видаляє всі типи макіяжу, зокрема BB і CC-крему, тональних засобів, помади, рум'ян, підводки тощо.
Про засіб:
Продукт має легкий, солодкуватий лимонний аромат, текстура жирна, масляна, світлого кольору. Наноситься легко, контакт з водою перетворює її на білу емульсію. Розхід засобу економний, баночка має зручний дозатор. Після змивання олійки проточною водою я наношу базову пінку для вмивання та прибираю залишки засобу, відчуття свіжості та легкості залишається на довго.
Спосіб використання:
1. Наносимо гідрофільну олію на суху шкіру обличчя
2. Масажуємо
3. Додаємо води
4. Змиваємо
5. Наносимо пінку або гель для вмивання
6. Масажуємо
7. Змиваємо
Висновок:
Для моєї чутливої шкіри засіб ідеально підходить. Основна перевага гідрофільної олії в тому, що завдяки ній можна прибрати навіть самий стійкий макіяж та м'яко очистити шкіру обличчя. Однозначно рекомендую.
Коментарі (0)