red_dragon

Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika Soda Pore Cleansing Deep Cleansing Oil, 150 мл

Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika Soda Pore Cleansing Deep Cleansing Oil, 150 мл

Моя улюблена олійка, яка змиє будь який макіяж та м'яко очистить шкіру обличчя. З цим засобом знайома давно і постійно оновлюю баночки. Ця олійка глибоко очищає пори шкіри від забруднень і шкірного жиру та ретельно видаляє всі типи макіяжу, зокрема BB і CC-крему, тональних засобів, помади, рум'ян, підводки тощо.

Продукт має легкий, солодкуватий лимонний аромат, текстура жирна, масляна, світлого кольору. Наноситься легко, контакт з водою перетворює її на білу емульсію. Розхід засобу економний, баночка має зручний дозатор. Після змивання олійки проточною водою я наношу базову пінку для вмивання та прибираю залишки засобу, відчуття свіжості та легкості залишається на довго.

1. Наносимо гідрофільну олію на суху шкіру обличчя

2. Масажуємо

3. Додаємо води

4. Змиваємо

5. Наносимо пінку або гель для вмивання

6. Масажуємо

7. Змиваємо

Для моєї чутливої шкіри засіб ідеально підходить. Основна перевага гідрофільної олії в тому, що завдяки ній можна прибрати навіть самий стійкий макіяж та м'яко очистити шкіру обличчя. Однозначно рекомендую.