Натура льні інгредієнти, які працюють.
Сироватка Sisters Aroma Boosting Ampoule змінила правила мого догляду за шкірою.
Наповнена натуральними інгредієнтами, такими як гіалуронова кислота та екстракт центелли азіатської, вона забезпечує інтенсивне зволоження, заспокоює шкіру та освітлює колір обличчя.
Повний склад:
Water, Butylene Glycol, Glycereth-26, Glycerin, Niacinamide, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Bifida Ferment Lysate, Centella Asiatica Extract, Lactose, Hydroxyacetophenone, Polyacrylate Crosspolymer-6, Arginine, Carbomer, Panthenol, Allantoin, Cellulose Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Madecassoside, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, t-Butyl Alcohol, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Leucine, Alanine, Lysine, Tyrosine, Phenylalanine, Proline, Threonine, Valine, Isoleucine, Histidine, Cysteine, Methionine.
Текстура Boosting Ampoule легка і швидко вбирається в шкіру.
Відчувається свіжістю і охолодженням після нанесення, а шкіра одразу стає м’якшою та зволоженішою. Я помітила видимі результати протягом кількох тижнів використання, шкіра виглядає яскравішою та має більш рівний тон, зморшки також стали менш помітними. Мені подобається, як вона допомогла збалансувати та покращити мою шкіру.
Упаковка з піпеткою стильна та практична, що робить нанесення легким та точним.
Якщо ви шукаєте високоякісний та ефективний засіб для догляду за шкірою, зверніть увагу на Sisters Aroma Boosting Ampoule. Вона проста у використанні, ефективна і складається з натуральних інгредієнтів.
Коментарі (0)