Тканинна маска для дітей?
Якщо ваша доня любить повторювати все за мамою і хоче так само робити маски - не відмовляйте їй в такому задоволенні😊
Ви зможете робити такі приємні спільні б’юті процедури, як близькі подружки🧡 я була в захваті, коли побачила, що бренд Top Beauty створив тканинну маску для дітей "Lavender" Top Beauty Facial Mask Sheet. А в якому захваті буда моя дитина коли я давала їй це саше - ви і не уявляєте😁
Сам пакетик має красивий яскравий дизайн, мені подобається, що на лицьовій стороні великою цифрою в сонечку вказали обмеження по віку - 5+. Донці, доречі майже 7. Екстракт лаванди в складі має заспокійливій та освіжаючий ефект.
На звороті є вся потрібна інформація. На демонстраційних картинках з нанесенням маски зображено дуже милу дівчинку))
Використання
Відкривши пакет всередині побачили саму маску, вона була добре просочена сироваткою, зайвої рідини не було (іноді дістаєш маску, а з неї аж капає) тут всього якраз в міру.
Спочатку ми зробити тест на реакцію, нанесли сироватку на шкіру в зоні згину ліктя. Після 15-ти хвилин негативних реакцій не було, тому ми приступили до самого цікавого😊
Я накладала маску на обличчя, а щаслива дитина коментувала свої враження:
- сказала, що маска така холодна
- і волога
- і приємно пахне
Аромат дійсно приємний і, що мені сподобалось, легки й не нав’язливий, якраз в міру для дитячої косметики.
Лекало в масці досить зручне для дитячого обличчя, я без зусиль його розподілила і воно добре трималось.
Дитина була дуже щаслива, побігла показувати себе в масці папі і коту, а потім ще подзвонила по відеозявзку бабусі😁
Через 15 хвилин зняли маску, шкіра зволожилась і була м’якенька. Я рада, що тепер можу порадувати доньку такою безпечною процедурою. У бренду є всього два види таких дитячих масок, потрібно буде спробувати і "Olive".
Коментарі (0)